Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

03 Лютого, 2021 р., 09:50
За даними Львівського регіонального центру з гідрометеорології, сьогодні на дорогах збережеться ожеледиця. Вранці та вдень невеликий дощ. Вітер південно-західний, 7 – 12 м/с, по півдню території місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень  3 – 8° тепла. Закликаємо водіїв та пішоходів зважати на прогноз погоди та бути обережними під час руху.
03 Лютого, 2021 р., 09:41
На території Національного природного парку «Сколівські Бескиди», на околиці міста Сколе, у межах пілотного проєкту за програмою «Розвиток туризму» спорудять комплекс із 8 будиночків-глемпів. Проект реалізовують в межах програми секторальної підтримки ЄС.
03 Лютого, 2021 р., 09:38
До 9 лютого 2021 року Державна служба якості освіти України опитує учнів, їхніх батьків, вчителів та директорів закладів загальної середньої освіти про організацію дистанційного навчання у 2020/2021 навчальному році. «Організація освітнього процесу в умовах карантинних обмежень залишається справжнім викликом для закладів освіти. Особливо важливим є питання якості навчальних занять, які проводяться за допомогою дистанційних технологій. Тому Служба задля розроблення рекомендацій щодо вдосконалення організації дистанційного навчання розпочинає опитування всіх учасників освітнього процесу», — зазначив Руслан Гурак, Голова Державної служби якості освіти України.
02 Лютого, 2021 р., 14:22
У селі Крушельниця триває будівництво одного з наи?довших у Західніи? Украі?ні мостів. На сьогодні будівельна готовність об’єкту 85 %.  “Підрядники здійснили підготовчі роботи для заливання бетонної накладної плити. При настанні сприятливих погодних умов  укладуть асфальтобетон,  облаштують  хідники  та перильне огородження”, - зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко. Цеи? міст забезпечить сполучення Східниці із трасою Киі?в-Чоп. Вартість капітального ремонту становить 65,5 млн гривень. 
02 Лютого, 2021 р., 11:20
У 2021 році податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, нараховується фізичним особам – власникам об’єктів нерухомості (будинків, квартир тощо) за 2020 рік, виходячи з розміру мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня 2020 року – 4 723,00 гривень.
02 Лютого, 2021 р., 09:42
Міністерство охорони здоров’я України оновило список країн із значним поширенням COVID-19. Так, до «червоної» зони потрапили 74 країн. Серед них: Чеська Республіка, Велика Британія, США, Чорногорія, Німеччина, Польща, ОАЕ, Франція та інші. До країн «зеленої» зон – 120 країн. Тут Болгарія, Греція, Єгипет та інші. Прибуття з країни «зеленої» зони: самоізоляція чи обсервація не вимагається.
01 Лютого, 2021 р., 13:40
Мінекономіки спільно з Радою бізнес-омбудсмена запланувало проведення низки Всеукраїнських вебінарів для представників бізнесу з найбільш актуальних питань. Зокрема, в межах вебінарів розглянуть податкові і митні питання, дії правоохоронних органів, державних регуляторів та місцевих органів влади. Про це інформують у департаменті економічної політики Львівської ОДА. До участі запрошують суб’єктів підприємництва, бізнес асоціації, працівників місцевих органів влади до повноважень яких належать питання розвитку бізнесу. Щоб взяти участь потрібно заповнити заповнивши реєстраційні форми за відповідними посиланнями.
01 Лютого, 2021 р., 13:36
Сьогодні, 1 лютого 2021 року, розпочинається реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року. Цьогоріч вона відбудеться з 21 травня до 15 червня. Згідно з календарним планом підготовки та проведення цьогорічного тестування реєстрація на ЗНО триватиме до 5 березня. Участь в основній сесії ЗНО є безкоштовною. Кожен учасник має право скласти тести не більш ніж із 5-ти навчальних предметів. Реєстрація на ЗНО відбувається на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Щоб зареєструватися для участі в ЗНО, потрібно:
29 Січня, 2021 р., 15:39
Тривають ремонтні роботи на мості між Східницею та Уричем на дорозі Східниця – Верхнє Синьовидне. «На об’єкті дорожники монтують балки прогонових будов, опісля приступлять до встановлення монолітної плити та асфальтного покриття. Ремонт цього моста дозволить напряму доі?хати зі Східниці в Урич та далі за маршрутом в інші населені пункти. Роботи виконує підрядна організація «Онур». Проїжджа частина має ширину 7 метрів», – зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.
29 Січня, 2021 р., 11:38
За даними Львівського регіонального центру з гідрометеорології, в області 29 — 31 січня на дорогах буде ожеледиця. Завтра вночі та вранці помірний сніг, погіршення видимості  через опади. Температура вночі 3 – 8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла. Зважаючи на ускладнення погодних умов, просимо водіїв обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора