Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

06 Грудня, 2019 р., 18:00
Сьогодні, 6 грудня, у Львівській облдержадміністрації презентували  проєкт “IMDT”(USA) - “Програма оздоровлення економіки України”. Участь у заході взяли перший заступник голови Львівської ОДА Василь Лозинський, перший заступник голови Львівської облради Богдан Гагалюк, офіційний посол бренду в Україні Програми “IMDT«(USA) «Оздоровлення економіки України» Оксана Білозір, представники бізнесу.
06 Грудня, 2019 р., 17:59
У межах проєкту регіонального розвитку, який реалізується за рахунок коштів отриманих від Європейського Союзу, департамент соціального захисту населення облдержадміністрації отримав перший з спеціалізованих транспортних засобів із спеціалізованим обладнанням для перевезення дітей з інвалідністю.
06 Грудня, 2019 р., 17:58
Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації в рамках всесвітньої кампанії «16 днів проти насильства» проводить конкурс малюнків серед школярів області на тему «Світ без насильства», виставка яких відбудеться під час форуму з питань запобігання та протидії насильству «ДІЙмо разом проти насильства», що відбудеться 16 грудня у м. Львові (простір «МolodoZeleno»).
06 Грудня, 2019 р., 12:20
4 грудня 2019 року Кабінет Міністрів України на своєму засіданні прийняв постанову про створення 7 нових центральних органів виконавчої влади (ЦОВВ) у сферах культури, молоді та спорту.
06 Грудня, 2019 р., 12:19
Сьогодні, 6 грудня,  у День Збройних сил України, в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла відбулась святкова Літургія. До спільної молитви з військовими та громадськістю долучилися представники влади області. Під час святкової Літургії настоятель храму отець Степан Сус наголосив на тому, що Українська держава повинна бути сильною, аби захистити себе.
06 Грудня, 2019 р., 12:18
Головне управління ДПС у Львівській області повідомляє, що на виконання вимог розпорядження Кабінету Міністрів України від 05.09.2018 р. № 649-р ,,Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення” між Головним управлінням ДПС у Львівській області та Головним управлінням Держпраці у Львівській області на постійній основі здійснюється співпраця щодо виявлення порушень роботодавцями законодавства про працю, а також вживаються спільні заходи, спрямовані на детінізацію зайнятості та доходів населення.
06 Грудня, 2019 р., 12:17
Уряд затвердив розподіл обсягу субвенції з Держбюджету місцевим бюджетам на реалізацію проєктів транскордонного співробітництва у 2019 році. Про це інформують у департаменті міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА.
06 Грудня, 2019 р., 12:16
У середу, 4 грудня, відбулася нарада з питань розроблення інтегрованої стратегії просторового розвитку територій уздовж державного кордону України та Польщі. До цього процесу залучено не тільки Львівську і Волинську, а й Закарпатську область, оскільки є зацікавлення щодо налагодження логістичної інфраструктури з Підкарпатським воєводством Польщі, формування нових транскордонних зв’язків.
06 Грудня, 2019 р., 12:15
У січні–жовтні 2019 року усіма видами вантажного транспорту перевезено (відправлено) 14,2 млн.т вантажів, що на 3,4% більше від обсягу січня–жовтня 2018 року.
06 Грудня, 2019 р., 12:13
У День 28-ї річниці Збройних Сил України у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулись урочисті заходи. Військовослужбовці та працівники академії разом із першим заступником голови Львівської обласної державної адміністрації Василем Лозинським, головою Львівської обласної ради Олександром Ганущиним, заступником міського голови міста Львова Андрієм Москаленком, представниками Збройних сил Королівства Данії, Канади та ФРН, представниками громадськості й духовенства, вшанували загиблих Героїв.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора