Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини, оголошення

11 Лютого, 2020 р., 17:07
На базі Сколівської районної філії Львівського обласного центру зайнятості , кожного вівторка з 11:00 до 13:00 год діє мобільний пункт консультування відділу «Сколівського бюро правової допомоги» Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Кожен клієнт центру зайнятості, будь-який громадянин України, особа без громадянства, іноземець отримає спектр юридичних послуг, а саме: - надання правової інформації; - надання консультацій і роз’яснень з правових питань; - складення заяв, скарг та інших документів правового характеру; - надання допомоги в забезпеченні доступу особи до вторинної правової допомоги(захист, представництво інтересів осіб, складення документів процесуального характеру) та медіації. Послуги надаватиме заступник начальника відділу Сколівського бюро правової допомоги Віра Андрейків.
31 Січня, 2020 р., 16:00
 Консультує директор Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марія Николаїшин.
13 Січня, 2020 р., 16:34
Наша консультація в рамках проекту «Я маю право!» від Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги буде цікавою для дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, їхніх опікунів, піклувальників та тих, кого цікавить доля таких дітей, і, хто хотів би долучитися до їхнього виховання. Ми розмовляємо із директором центру Марією Николаїшин.
13 Січня, 2020 р., 16:32
На це питання у рамках проекту «Я МАЮ  ПРАВО» надає відповідь Марія Николаїшин  - директор Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. 
13 Січня, 2020 р., 16:30
У рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО» консультує директор Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марія Николаїшин. Ми спілкуватимемося про додаткові гарантії у працевлаштуванні для осіб передпенсійного віку
13 Січня, 2020 р., 16:28
На це питання надає нам відповідь директор Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марія Николаїшин.
13 Січня, 2020 р., 16:26
Як відомо, з  січня 2019  року в Україні почала діяти соціальна програма    «Муніципальна няня». З її допомогою уряд може відшкодовувати батькам частину зарплати няні, яка доглядає дітей до трьох років. Власне, про це та інше сьогодні розповість Віра Андрейків – заступник начальника відділу «Сколівське бюро правової допомоги» Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
13 Січня, 2020 р., 16:25
Чи необхідно здійснювати громадянам заміну державного акта (документа старого зразка) на права власності на землю?
13 Січня, 2020 р., 16:23
Про це та інше розповість нам Марія Николаїшин – директор цієї Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
13 Січня, 2020 р., 16:20
     Відповідає на це питання  Марія Николаїшин – директор Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.Мої рекомендації будуть такими:перебуваючи на вулиці, будьте уважні: не підходьте до машини, що зупинилася;

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора