Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини, оголошення

01 Травня, 2020 р., 16:12
Ми продовжуємо інформувати громадян у галузі земельних правовідносин. Про це  сьогодні розповідає  Ірина Данилко- заступник начальника відділу правопросвітництва та надання безоплатної  правової допомоги Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
29 Квітня, 2020 р., 10:44
На ці та інші питання відповідає Марія Николаїшин - директор Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.  Пані Маріє, розкажіть, будь ласка,  хто такі батьки –вихователі?
29 Квітня, 2020 р., 10:43
Про це розповідає директор  Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марія Николаїшин. Спочатку хочу звернути увагу читачів на двох важливих поняттях: земельна ділянка та право власності на землю. Земельна ділянка – це частина земної поверхні з визначеними щодо неї правами. Вона обов’язково має  установлені межі, певне місце розташування. Право власності на землю передбачає  право володіти, користуватися та розпоряджатися земельною ділянкою. Право власності на земельну ділянку поширюється на простір, який знаходиться над та під поверхнею ділянки на висоту і на глибину, необхідні для зведення житлових, виробничих та інших будівель і споруд.
24 Квітня, 2020 р., 21:39
З 23 квітня по 5 червня 2020 року Координаційний центр з надання правової допомоги проводить онлайн-конкурс дитячих малюнків «Країна моїх прав». Учасники – діти віком до 18 років. Взяти участь у конкурсі, подивитися дитячі роботи та проголосувати за малюнок, що найбільше сподобався, можна на офіційному сайті конкурсу http://art-konkurs.legalaid.gov.ua. 
23 Квітня, 2020 р., 21:07
Відповідь на це та інші питання надає головний спеціаліст Миколаївського бюро правової допомоги  Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Лілія Корінець.  Що таке фермерське господарство? Фермерське господарство - це форма підприємницької діяльності громадян, які виявили бажання виробляти товарну сільськогосподарську продукцію, здійснювати її переробку та реалізацію з метою отримання прибутку на земельних ділянках, наданих їм у власність та/або користування, у тому числі в оренду, для ведення фермерського господарства, товарного сільськогосподарського виробництва, особистого селянського господарства. Таке визначення подано у частині першій статті 1 Закону України "Про фермерське господарство".
23 Квітня, 2020 р., 21:05
8 квітня Уряд прийняв рішення про унесення змін до постанов Кабінету Міністрів України, які стосуються внутрішньо переміщених осіб. Тим самим деталізував деякий алгоритм дій щодо  таких осіб, зокрема, у частині виплати щомісячної адресної грошової допомоги, довідки про взяття на облік ВПО. Про ці та інші зміни розповідає директор Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марія Николаїшин.
22 Квітня, 2020 р., 17:10
На це питання відповідає директор Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марія Николаїшин.  Нещодавно своєю постановою Уряд прийняв кілька важливих рішень, які стосуються виплати державних соціальних допомог громадянам. Строк різного виду виплат соціальної допомоги, яка була призначена раніше, продовжується на період карантину та на один місяць після дати його відміни. Причому, ця допомога виплачується за повний місяць без звернення особи до відповідних структурних підрозділів, які займаються питаннями соціального захисту населення, та діють при виконкомах місцевих рад чи районних державних адміністраціях.
16 Квітня, 2020 р., 09:42
На це питання відповідає Марія Николаїшин – директор Стрийського місцевого центру з надання  безоплатної вторинної правової допомоги.
14 Квітня, 2020 р., 10:34
Ми продовжуємо співпрацю у рамках нашої рубрики «Правова допомога» зі Стрийським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сьогодні нашею гостею є заступник начальника відділу Сколівського бюро правової допомоги  Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Віра Андрейків. Вона і загострить увагу на деяких важливих деталях

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора