Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини, оголошення

10 Квітня, 2020 р., 10:54
Сьогодні знайомимо Вас, шановні читачі, про штрафні санкції, які можуть бути накладені на осіб у разі порушення ними карантину. Про це та інше розповідає наша гостя - директор  Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марія Николаїшин.
08 Квітня, 2020 р., 14:34
Розповідає директор  Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марія Николаїшин. Чи можна знаходитися у громадських місцях без маски?     Установлена пряма заборона на перебування в громадських місцях без одягнутої маски чи респіратора.  Ця норма набула чинності 6 квітня. 
07 Квітня, 2020 р., 16:25
Про це розповідає директор Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марія Николаїшин. Пані Маріє, скажіть будь ласка, у якому нормативно -правовому акті зазначені нові соціальні гарантії, про які говоритимемо  далі?  1 квітня цього року  Кабінет Міністрів України затвердив постанову № 251 «Деякі питання підвищення пенсійних виплат і надання соціальної підтримки окремим категоріям населення у 2020 році», у якій описаний алгоритм проведення перерахунку пенсій, встановлення щомісячної компенсаційної виплати для окремих громадян, а також виплати одноразової грошової допомоги у сумі 1000 грн.
01 Квітня, 2020 р., 16:54
Ми спілкуємося Марією Николаїшин директором Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.  29 березня 2020 року Уряд прийняв постанову, якою унесено зміни до  Порядку реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу.  Так, на період дії карантину надання особі статусу безробітної відбуватиметься одразу після подання нею заяви про надання такого статусу. Ця заява повинна відповідати формі, яка затверджена Державним центром зайнятості. Важливо, що допомога по безробіттю у такому разі здійснюється з першого дня реєстрації безробітного. Це зазначено у пункті 20 цього Порядку.
31 Березня, 2020 р., 17:07
Продовжуємо співпрацю із Стрийським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Сьогодні про те, яка надається  фінансова підтримка сімейним фермерським господарствам, розповідає головний спеціаліст Трускавецького бюро правової допомоги  Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Софія Габрівська.
31 Березня, 2020 р., 09:23
Розповідає головний спеціаліст Миколаївського бюро правової допомоги Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Лілія Корінець.
25 Березня, 2020 р., 11:04
17 березня цього року Верховна Рада України внесла зміни до деяких нормативно-правових актів. Важливо, що законодавці не оминули увагою і фізичних осіб - підприємців. Стрийський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги підготував для Вас інфографіку.
19 Березня, 2020 р., 19:49
 Сьогодні консультує директор Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марія Николаїшин. З метою запровадження заходів для зменшення ризиків захворювання та протидії короновірусу 17 березня цього року Верховна Рада прийняла Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)»  та  Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)». Таким чином внесені деякі зміни до деяких нормативно-правових актів.
18 Березня, 2020 р., 11:10
Стрийським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, у тому числі, й бюро правової допомоги з 18 березня 2020 року здійснюються додаткові заходи, спрямовані на зменшення ризиків захворювання і поширення вірусу.
13 Березня, 2020 р., 15:30
Продовжуємо співпрацю із Стрийським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Нагадуємо нашим читачам, що в Україні реалізовується Програма «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство України». Сьогодні у рамках цієї Програми із директором Марією Николаїшин  говоримо  про те, як безоплатно приватизувати земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора