Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини, оголошення

25 Травня, 2020 р., 18:46
Ми продовжуємо співпрацю зі Стрийським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Сьогодні наша гостя Віра Андрейків фахівець  Сколівського бюро правової допомоги цього центру говоритиме про процедуру оформлення права власності на земельну ділянку.   Пані Віро, скажіть будь ласка, чому саме на цю тему сьогодні консультація? На практиці нам доводилося часто зустрічатися із такими випадками, коли особа, отримавши рішення місцевої ради щодо відведення земельної ділянки, вважала, що ця ділянка уже перебуває у її приватній власності. А через кілька років виявлялося, що уже є інший власник цієї земельної ділянки, який має усі документи, що засвідчують його право власності.  Зважаючи на це, а також й тому, аби застерегти наших читачів від різних помилок, ми підготували цю консультацію.
21 Травня, 2020 р., 10:34
Відповіді на ці та інші питання надає головний спеціаліст Трускавецького бюро правової допомоги  Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Софія Габрівська.  Якщо громадянин захоче ознайомитися із законодавством, яким передбачена процедура проведення грошової оцінки, на які нормативно правові акти порекомендуєте йому звернути увагу?   Питання проведення нормативної грошової оцінки землі  врегульовується, зокрема, такими нормативно–правовими актами:
21 Травня, 2020 р., 10:31
Про яку допомогу йде мова? На це питання відповідає Марія Николаїшин -директор Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Пані Маріє, у якому нормативно – правовому акті передбачено право внутрішньо переміщених осіб на отримання щомісячної адресної допомоги для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг?
19 Травня, 2020 р., 11:08
 Сьогодні на це та інші питання відповідає директор Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марія Николаїшин.  Яка територія входить до складу земель України?
19 Травня, 2020 р., 11:06
У рамках проекту «Я маю право»  директор Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марія Николаїшин проінформує про те, що таке дискримінація та, куди звернутися у разі, якщо Ви зазнали дискримінації.
15 Травня, 2020 р., 09:21
Продовжуємо співпрацю зі Стрийським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Про те, як відбувається примусове відчуження прав на земельну ділянку,  розповідає головний спеціаліст Трускавецького бюро правової допомоги  Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Софія Габрівська.
13 Травня, 2020 р., 16:17
Конкретно про кого йдеться у постанові Уряду, яка прийнята 22 квітня цього року, розповість директор Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марія Николаїшин.   Пані Маріє, спочатку скажіть будь ласка, яким нормативно -правовим актом передбачена така підтримка?  22 квітня цього року Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 329 Деякі питання соціальної підтримки сімей з дітьми, якою затвердив Порядок виплати допомоги на дітей фізичним особам - підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку. Саме цей документ сьогодні ляже в основу нашої розмови.
05 Травня, 2020 р., 20:31
На цю тему ми спілкуватимемося із директором Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марією Николаїшин, продовжуючи започатковану серію статей у рамках нашої рубрики «Правова допомога». 
04 Травня, 2020 р., 18:56
На ці та інші питання відповідає головний спеціаліст відділу «Бориславське бюро правової допомоги»  Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Галина Ляхович.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора