Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

31 Жовтня, 2019 р., 11:30
За ескізами розписів у церквах на Золочівщині та Пустомитівщині мають намір створити проект відтворення живопису Модеста Сосенка та Юліана Буцманюка. Ймовірний план повернення у церкву розписів видатних відомих українських художників доби сецесії перш за все узгодять з громадою та мистецтвознавцями, аби знайти оптимальні шляхи вирішення ситуації, що склалася.
30 Жовтня, 2019 р., 14:49
«Детальний  план  території по  зміні  цільового  призначення  земельних  ділянок  з  ведення  ОСГ  для  будівництва  та  обслуговування  туристичної  інфраструктури  та  закладів  громадського  харчування  в  урочищі   «Цюхів»  на  території  Орівської  сільської  ради  за  межами  населеного  пункту  с. Орів Сколівського району Львівської області».
30 Жовтня, 2019 р., 14:44
Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості до  проєкту містобудівної документації «Детальний  план  території по  зміні  цільового  призначення  земельних  ділянок  з  ведення  ОСГ  для  будівництва  та  обслуговування  туристичної  інфраструктури  та  закладів  громадського  харчування  в  урочищі   «Цюхів»  на  території  Орівської  сільської  ради  за  межами  населеного  пункту  с. Орів Сколівського району Львівської області».
30 Жовтня, 2019 р., 11:28
Для виконання комплексу природоохоронних робіт, передбачених Карпатською конвенцією, покращення догляду за лісонасадженнями, залучення у господарський обіг враженої шкідниками та хворобами деревини, створення умов оперативного доступу засобів пожежогасіння, сталого та природоощадного лісокористування, триває будівництво та відновлення лісових доріг. У ДП «Сколівське ЛГ» відбулось відкриття та введення в експлуатацію двох доріг з твердим покриттям, у Зелем’янківському лісництві протяжністю 700 метрів та Козівському лісництві протяжністю 1300 метрів.
30 Жовтня, 2019 р., 10:13
Інформуємо, що благодійні фонди та громадські організації мають можливість виграти грант на реалізацію свого проекту 30 000 гривень в рамках соціального проекту “Дельта Милосердя” . Проект створено для підтримки благодійних фондів України. В межах цього проекту фонд або організація мають змогу виграти грант в таких номінаціях: - в номінації “Благодійний проект” – грант у 20 000 грн на його реалізацію або співфінансування; - в номінації “Візитка Фонду” – 10 000 грн на адміністративні потреби. Участь безкоштовна! 5 вересня, у Всесвітній День Благодійності, відбулась прес-конференція з приводу старту цього соціального проекту, з якою можна ознайомитися за посиланням https://youtu.be/iHJzYSLadmk. Для участі необхідно: 1. Подати заявку на участь у конкурсі (обов`язково).  2. Розмістити на сайті БФ або ГО новину про те, що вони беруть участь у проекті “Дельта Милосердя” з активним посиланням на сторінку грантонадавача з умовами конкурсу https://deltabank-online.com.ua/delta-miloserdya/ (обов`язково). 3. Підготувати благодійний проект, у межах бюджету гранта, чи “візитку” свого фонду (в залежності від вашого вибору у номінаціях). Взяти аплікаційні форми для проекту або “візитки”  та ознайомитися детальніше з умовами проекту можна на сторінці проекту https://deltabank-online.com.ua/delta-miloserdya/
29 Жовтня, 2019 р., 17:54
Сьогодні, 29 жовтня, у Славській ОТГ за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» відбулось відкриття Центру надання адміністративних послуг Славської селищної ради. На сьогодні можливість отримувати якісні послуги є одним із головних індикаторів проведення реформи децентралізації. Центр надання адміністративних послуг покращує життя мешканців громади, наближаючи органи влади до потреб громадськості та роблячи систему надання адміністративних послуг прозорою, доступною та сервісно-орієнтованою.
29 Жовтня, 2019 р., 11:37
Сьогодні, 29 жовтня, перший заступник голови райдержадміністрації  Роман Чудійович  провів  робочу  нараду за участю  керівників  закладів освіти, культури та медицини Сколівщини щодо участі в обласному конкурсі проєктів місцевого розвитку в Львівській області на 2020 рік.  Обласний конкурс проєктів місцевих ініціатив на 2020 рік  стартував  з  28 жовтня 2019 року та триватиме прийом заявок до 18:00 год. 29 листопада 2019 року. Прийом документів на участь здійснюється виключно на онлайн-платформі, яка створена на сайті Львівської обласної ради за посиланням: HTTP://REGISTRATION.LVIVOBLRADA.GOV.UA/
29 Жовтня, 2019 р., 09:40
Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації організовує конкурс «Життя без сміття 2019», присвячений Всесвітньому дню вторинної переробки, який прийнято відзначати 15 листопада. Метою конкурсу є формування в дітей та молоді дбайливого ставлення до природи, привернення уваги до актуальної проблеми сучасності – засмічення, знайдення шляхів подолання даної проблеми. Основними завданнями Конкурсу є формування екологічної культури, насамперед у питаннях поводження з відходами та раціонального використання природних ресурсів; творчі змагання, можливість застосування креативність і винахідливість; встановлення зворотного зв’язку з молоддю, популяризації серед дітей причин та наслідків нераціонального використання природних ресурсів, що сприяють виникненню негативних явищ у навколишньому середовищі та пошук і підтримка обдарованої учнівської молоді. Конкурс проводиться на добровільних засадах з 01.11.2019 до 30.11.2019 і є відкритим для учнів 1-9-х класів загальноосвітніх навчальних закладів. Детальніше ознайомитися з умовами конкурсу можна за посиланням.
28 Жовтня, 2019 р., 16:19
У п’ятницю, 01 листопада 2019 року, у районному народному домі «Бескид» м. Сколе відбудуться заходи з нагоди 101-ї річниці Листопадового чину: - літературно-музична композиція «Зі спогадів Костя Левицького»; - показ фільму «Легіон. Хроніка УГА 1918–1919 р.р.». Початок   о 12.00 год.
28 Жовтня, 2019 р., 11:00
В зв'язку з пониженням середньодобової температури повітря і відповідно до «Правил надання населенню послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення», затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від  21 липня 2005 року №630, відповідно до розпорядження голови Сколівської райдержадміністрації від 28 жовтня  2019 року №246 на Сколівщині  з 29 жовтня 2019 року буде  відновлено  опалювальний сезон  2019/20 років для всіх категорій споживачів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора