Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Славській ОТГ запрацював Центр надання адміністративних послуг

Дата: 29.10.2019 17:54
Кількість переглядів: 550

Фото без описуСьогодні, 29 жовтня, у Славській ОТГ за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» відбулось відкриття Центру надання адміністративних послуг Славської селищної ради. На сьогодні можливість отримувати якісні послуги є одним із головних індикаторів проведення реформи децентралізації. Центр надання адміністративних послуг покращує життя мешканців громади, наближаючи органи влади до потреб громадськості та роблячи систему надання адміністративних послуг прозорою, доступною та сервісно-орієнтованою.

Варто відзначити що у ЦНАП Славської селищної ради публічні послуги зможуть отримувати як жителі Славської громади так і Сколівського району. Прийом, консультування, інформування та обслуговування суб’єктів звернення працівниками ЦНАП здійснюватимуть 5 працівників, які виконують функції адміністраторів у будівлі, загальною площею – 92,48 м2. Разом з тим, утворено віддалені робочі місця у Волосянківському, Нижньорожанківському та Либохорівському старостинських округах.

Громада самостійно зробила капітальний ремонт приміщення ЦНАП та облаштувала його для потреб людей з обмеженими можливостями. Задля зручності відвідувачів, які до ЦНАП приходять разом з дітьми, облаштовано дитячий куток. Допомогу в інституційному створенні ЦНАП, а також в оснащенні центру меблями та сучасною технікою зі спеціалізованим програмним забезпеченням Славська  ОТГ отримала в межах реалізації Програми «U-LEAD з Європою».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора