Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

28 Листопада, 2019 р., 15:57
Під час сьогоднішнього засідання Колегії під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Романа Чудійовича погоджено  звернення  відділу освіти  райдержадміністрації про передачу Славській селищній раді об’єкта незавершеного будівництва «Реконструкція з добудовою Верхньорожанківської ЗОШ І-ІІ ступенів на 180 учнівських місць в с. Верхня Рожанка Сколівського району Львівської області». Також   начальник відділу освіти райдержадміністрації  Олена Урдей представила  на розгляд  Колегії проєкти районних  освітніх програм, а саме: програми  технічного стану шкільних автобусів на 2020 рік; цільової  програми забезпечення пожежної безпеки  в закладах загальної середньої освіти на 2019-2020 роки; програми підтримки діяльності літніх мовних таборів на 2020 рік; програми  співфінансування установ освіти Сколівського району у 2020 році та програми  організації харчування дітей закладів загальної середньої освіти Сколівського району на  2020 рік. Після  погодження Колегією  програм освітньої галузі, що фінансуються з районного бюджету на 2020 рік, відділу освіти  рекомендовано  подати дані програми на розгляд та затвердження сесією Сколівської районної ради.
28 Листопада, 2019 р., 15:56
Сьогодні, 28 листопада, перший заступник голови райдержадміністрації Роман Чудійович провів засідання Колегії райдержадміністрації за участю посадових осіб місцевого самоврядування, керівників державних  установ та організацій. Зокрема, на розгляд Колегії, начальник фінансового управління райдержадміністрації Світлана  Сидорик  представила  проєкт  районного  бюджету Сколівського району на 2020 рік. Так, Колегією   ухвалено проєкт районного бюджету на 2020 рік,  з доходів та видатків у загальній сумі  258022,2 тис. грн, в тому числі:  загального фонду районного бюджету – 256 695, 5 тис. грн, спеціального фонду районного бюджету – 1 326, 7 тис.грн. Крім цього, з метою запровадження середньострокового бюджетного планування,   відповідно до вимог статті 75  та підпункту 2 пункту 49 розділу VI «Прикінцеві та перехідні положення» Бюджетного кодексу України,  ухвалено середньостроковий  прогноз районного бюджету Сколівського району на 2021-2022 роки. (Детальніше:  рішення Колегії, пояснювальна записка  до проекту районного бюджету, додатки).
27 Листопада, 2019 р., 12:16
Законодавством не передбачено укладення між суб’єктом господарювання та найманим працівником договору на стажування та прийняття працівника на стажування. З метою перевірки відповідності працівника роботі, яка йому доручається, керівником може встановлюватись випробування. Відповідно до ст. 26 КЗпП, умова про випробування повинна бути застережена в наказі (розпорядженні) про прийняття цього працівника на роботу. У період випробування на таких працівників поширюється всі вимоги законодавства про працю.
27 Листопада, 2019 р., 12:08
У  четвер,  28 листопада,   об 11.00 год.  відбудеться  засідання  Колегії райдержадміністрації з наступним порядком денним: про  районний  бюджет Сколівського району на 2020 рік; про передачу Славській селищній раді об’єкта незавершеного  будівництва «Реконструкція з добудовою Верхньорожанківської ЗОШ І-ІІ ступенів на 180 учнівських місць в с. Верхня Рожанка Сколівського району Львівської області»; про розгляд проектів районних  освітніх програм.
26 Листопада, 2019 р., 17:07
Стрийське УЕГГ АТ «Львівгаз» інформує про те, що 28 листопада 2019 року з 9.00 год. до 17.00 год. проводитиметься переключення газопроводів у с.Нижня Стинава. На цей період часу буде припинено газопостачання до м.Сколе, с.Дубина, смт. В.Синьовидне, с.Межиброди, с.Н.Синьовидне, с.Н.Стинава.
26 Листопада, 2019 р., 15:40
Сьогодні, 26 листопада, під головуванням заступника голови райдержадміністрації Володимира Крушельницького відбулось засідання  комісії з питань захисту прав дитини. Зокрема, комісією дано дозвіл на продаж 1/2 спільної частки, яка  належить малолітній дочці з правом підпису за малолітню її мамою; встановлено  графік побачення батька з малолітнім сином; розглянуто заяву  неповнолітньої про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки; погоджено висновок служби у справах дітей Сколівської райдержадміністрації про доцільність призначення опікуном бабусі  над внуком, дитиною-сиротою. Окрім цього, заслухано звіти  про стан виховання, утримання та розвитку дитини, позбавленої батьківського піклування, яка виховується у прийомній сім’ї в смт.Славське, дітей позбавлених батьківського піклування, які виховуються у прийомній сім’ї в с.Либохора і особи із числа дітей позбавлених батьківського піклування, яка виховується у прийомній сім’ї в с.Тухолька. А також затверджено переглянуті індивідуальні плани соціального захисту дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей-сиріт, які перебувають на первинному обліку служби у справах дітей.
26 Листопада, 2019 р., 12:05
Львівське управління Офісу ВПП ДПС інформує, що законом України від 20.09.2019 року № 128-IX «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та інших законів України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг» передбачені нові норми щодо застосування РРО.
25 Листопада, 2019 р., 15:47
05 грудня  2019 року відбудеться ХХХVІ  сесія Сколівської районної ради з наступним порядком денним: звіт голови районної ради про роботу Сколівської районної ради за 2019 рік; про внесення змін в обсяг районного бюджету Сколівського району на 2019 рік; про затвердження розпоряджень голови  Сколівської райдержадміністрації; про договори на бюджетні трансферти; про затвердження фінансових планів комунальних некомерційних підприємств району; про передачу об’єкта незавершеного будівництва «Реконструкція з добудовою Верхньорожанківської ЗОШ І-ІІ ст. на 180 учнівських місць с.Верхня Рожанка Сколівського району Львівської області»; про ініціювання створення Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврегіон Карпати Україна – Карпатська агенція регіонального розвитку»; різне. 
25 Листопада, 2019 р., 15:11
Для покращення надaння послуг дітям з особливими освітніми потребами, вперше у Львівській області придбають автомобіль спеціального призначення для дітей Сколівського району. Про це інформують у департаменті фінансів Львівської ОДА. На цю мету вже сьогодні з обласного бюджету виділили 1390,0 тис грн, та до фінансування 155 тис грн з районного бюджету. Автомобіль обладнаний спеціальним устаткувaнням дозволить забезпечити раннє виявлення у дітей порушень розвитку та надавати допомогу дітям з віддалених територій. Також спеціалістaми ІРЦ надаватиметься консультативна допомога батькам та вчителям, які працюють з дітьми  з особливими освітніми потребами.  
25 Листопада, 2019 р., 15:08
22 листопада відбулась десята поїздка обласного молодіжного проекту «Ідея змінює країну». Тренінги відбулись у селах Дуліби та Козьова та у місті Сколе. У межах тренінгів молодь напрацьовувала креативні ідеї громадських та соціальних проектів, працювала за методикою трьох стільців «Уолта Діснея». Загалом участь у тренінгах взяли понад 90 осіб, в основному – учнівська молодь 9-11 класів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора