Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

04 Грудня, 2019 р., 15:26
На Львівщині впродовж  3-5  грудня триває  Проєкт «Різдвяний конвой», під час якого діти-сироти, діти, які опинилися у складних життєвих обставинах, а також багатодітні та малозабезпечені сім’ї отримають пакунки з подарунками, які сформували родини з Німеччини.  Зокрема, сьогодні, 4 грудня, «Різдвяний конвой» завітав на  Сколівщину, де 360 подарунків отримала малеча  соціальних пільгових  категорій, зокрема:  діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування,  діти з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та  діти із сімей  учасників АТО. Вітальну   програму для благодійників  та дітей  представили  вихованці Сколівського районного будинку дитячої та юнацької творчості.  Зі словами  привітань з прийдешніми святами  та  вдячності учасникам   благодійного Проєкту  звернувся заступник голови райдержадміністрації Володимир Крушельницький.
04 Грудня, 2019 р., 12:07
У п’ятницю, 06 грудня 2019 року, о 14.00 год. в  районному народному домі «Бескид» м.Сколе відбудеться святковий концерт «Я твій син, Україно!» з нагоди Дня Збройних Сил України за участю духовенства, учасників АТО, військовослужбовців, добровольців, волонтерів, учнівської молоді.  Просимо Вас взяти активну участь в урочистостях, віддавши шану всім захисникам, які поклали на вівтар свободи  та незалежності найцінніше – своє життя; всім захисникам, які захищали та захищають  і сьогодні територіальну цілісність  та недоторканості нашої рідної неньки-України на її східних теренах.  Ми всі віримо, що патріотичний дух наших військовослужбовців та  їх незламна воля до перемоги здолає всі перешкоди. Слава всім Захисникам України! Слава Україні!
04 Грудня, 2019 р., 09:34
13 грудня відбудеться сьома традиційна зустріч молодіжних громадських організацій та організацій, які працюють з молоддю Львівської області. Метою заходу є  підведення підсумків року, що завершується, налагодження подальшої співпраці та підвищення ефективності роботи між департаментом внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації та молодіжними громадськими організаціями Львівщини. Програма заходу:
03 Грудня, 2019 р., 16:45
За інформацію Львівського регіонального центру з гідрометеорології, у період 4 - 5 грудня очікується подальше зниження температури до 4 - 9º морозу вночі. За таких умов традиційно зростає кількість подій, пов’язаних із переохолодженням та обмороженням.
03 Грудня, 2019 р., 11:06
11-12 грудня власників зелених садиб та готелів запрошують на туристичний бізнес-форум «Як розвиватись та заробляти малому бізнесу в Карпатах?», який відбудеться у смт. Славське.  У межах форуму визначать поняття «сучасний турист» та з'ясують, які у нього запити. Окрім того, обговорять, як правильно налагодити співпрацю із туристичними операторами і вийти на англомовний туристичний ринок, а також порушать питання підбору, навчання і мотивації персоналу, налагодження бізнес-процесів.
02 Грудня, 2019 р., 14:52
Управління охороною праці здійснюється на  всіх рівнях організаційної структури підприємства і спрямовано на створення та підтримування здорових і безпечних умов праці, встановлених чинним законодавством та нормативними актами. Ці функції здійснює перший керівник підприємства. Несучи персональну відповідальність за виконання своїх обов'язків, утому числі з охорони праці, перший керівник не може й не повинен виконувати їх усі самостійно. Для цього в нього є підлеглі. Керівник зобов'язаний розподілити коло обов’язків з охорони праці  в першу чергу між своїми заступниками, керівниками структурних підрозділів і головними спеціалістами. Ті в свою чергу, доручають вирішення конкретних питань охорони праці своїм підлеглим і фахівцям, визначають їх  права та відповідальність за покладені на них обов'язки, контролюють їх виконання .           
02 Грудня, 2019 р., 11:01
У межах реалізації проекту «Велокарпатія: розвиток інфраструктури для велотуризму на Львівщині» здійснюється будівництво велодоріжки від смт Славсько до с. Волосянка з облаштуванням стартової і фінішної локацій.  Довжина велодоріжки становитиме 6,8 км, сьогодні вже збудовано 3 км. Планується облаштувати стартову та фінішну локації, а також розробити відповідний велоквест.
29 Листопада, 2019 р., 13:33
В четвер, 28 листопада,  перший заступник  голови райдержадміністрації Роман Чудійович, керівник апарату райдержадміністрації Іван Ватагович та головний інженер Сколівського РЕМ  Юрій Вошик здійснили виїзд в Орівську  сільську раду, де   відбулась зустріч з громадою.   Серед  основних питань, які  турбують  мешканців Орова, це - забезпечення безперебійного  електропостачання,  вжиття заходів щодо підтримання рівня напруги електромережах в межах допустимих норм,  чистка  траси  повітряної лінії електропередач 10 кВ, а також ремонт дороги. Також  порушено  актуальне питання щодо  процесу  децентралізації,  так як  частина мешканців  виступає  проти приєднання до Трускавецької ОТГ,    аргументуючи доцільність приєднання до Грабовецької ОТГ.
28 Листопада, 2019 р., 16:52
Якщо ти байдужий до страждань інших, ти не заслуговуєш називатися людиною (Сааді). 27 листопада учні 8-их класів Сколівської академічної гімназії при НУ «Львівська політехніка»  взяли участь в  тренінгу: «Насильство, жорстока поведінка: «Форми виявлення, профілактика, допомога», який організували і провели  фахівці Сколівського бюро правової допомоги спільно із  районним центром соціальних служб сім’ї та молоді. Спочатку діти переглянули презентацію щодо нормативного регулювання питання насильства  та ознайомилися з видами насильства. Пізніше визначили фактори, що сприяють насильству. Отримані знання закріпили за допомогою вправи «Визнач вид насильства».  Усно за допомогою жестів  пройшли тест «Насильство». На звершення тренінгу діти виконали вправу «Ця рука не вдарила, не скривдила. Я проти насилля». Малюнок характеризує негативне відношення дітей до проблем насилля. Даний плакат вивісили в  коридорі школи як основоположний щодо проблематики насильства,  стіни гімназії  і надалі  будуть поповнюватися малюнками проти насилля  від інших класів.  
28 Листопада, 2019 р., 16:46
Управління соціального захисту населення Сколівської районної державної адміністрації  інформує  громадськість  про те, що  в період з 25 листопада до 10 грудня  2019 року  в  районі проводиться  щорічна Всеукраїнська  акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Тисячі громадян  та сотні державних і громадських організацій з більш ніж 100 країн світу активізують з 25 листопада до 10 грудня свої зусилля  заради об’єднуючої мети: збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства у співвітчизників, створити в конкретному регіоні соціальний простір, вільний від насильства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора