Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

10 Грудня, 2019 р., 15:26
Спецавтомобіль, призначений для надання додаткових психолого-педагогічних, корекційно-розвиткових послуг працівниками інклюзивно-ресурсного центру сьогодні, 10 грудня, прибув на Сколівщину. Мобільний ІРЦ придбали за кошти державного бюджету у співфінансуванні з місцевим бюджетом Сколівської районної ради. Вартість автомобіля – 1 млн 550 тис грн, з яких 155 тис грн  - кошти місцевого бюджету. «Ми дуже тішимось, коли державні кошти ефективно використовуються і перш за все для соціальної сфери, зокрема для діток, які потребують допомоги. В області є віддалені села, дітки в яких мають необхідність, щоб до них під’їхала ця спецмашина і відповідні фахівці провели обстеження та надали ті чи інші послуги»,- розповів заступник голови Львівської ОДА Іван Собко.
10 Грудня, 2019 р., 14:42
В неділю, 8 грудня, завершився чемпіонат Сколівського району з шахів 2019 року. Загалом в трьох весняних і трьох осінніх етапах чемпіонату взяли участь 80 шахістів, які представляли 12 населених пунктів району. П’ять етапів відбулися в м. Сколе, один етап приймало смт. Славське. За перше зайняте місце в кожному етапі учаснику зараховувались 250 балів, 2 місце - 150 балів, 3 місце - 100 балів, 4 місце - 75 балів, 5 місце - 65 балів, 6 місце - 55 балів і т. д. За категоріями чемпіони та призери розташувалися так:
10 Грудня, 2019 р., 10:10
Молодих людей Львівщини запрошують відвідати школу молодіжної активності – підсумковий тренінговий день у 2019 році для представників громадських організацій та активної молоді у сфері неформальної освіти та громадської участі. Захід спрямований на створення умов для інтелектуального і творчого розвитку молоді, підтримки її ініціатив та інноваційного потенціалу учасників.
10 Грудня, 2019 р., 09:58
9 грудня у с. Плав'я Сколівського району Львівщини, у межах конференції «Співпраця задля розвитку» підписали Меморандум про співпрацю для реалізації ініціативи “Карпатське коло”. “Сподіваюсь, що ми сьогодні стоїмо на витоках абсолютно нового проекту “Мале Карпатське коло”, його задум є великим. Ми віримо, що в процесі реалізації цього задуму ми відкриємо Карпати по-новому, продемонструємо світу усе багатство цього регіону, який є унікальним.  Мені до вподоби назва “Єврорегіон Карпати-Україна” і я думаю, що спільно усі працюватимуть над тим, що проект реалізувати якомога швидше”, – зазначив голова Львівської ОДА Маркіян Мальський.
09 Грудня, 2019 р., 09:54
Фінансове управління повідомляє, що за січень - листопад  2019 року до загального фонду місцевих бюджетів надійшло 111701,7  тис.грн  податків, зборів (обов’язкових платежів), що складає 97,1 відсотка до затверджених показників на звітний період   (-3295,8 тис.грн).  Виконання річних планових показників  за  доходами  загального  фонду  забезпечено на  80,8  відсотка. Порівняно з  аналогічним  періодом минулого року  поступлення доходів зросли на 114,5 відсотка, або 14172,2 тис.гривень.
06 Грудня, 2019 р., 17:54
Сьогодні, 06 грудня,  в  районному народному домі «Бескид» м.Сколе відбувся святковий концерт «Я твій син, Україно!» з нагоди Дня Збройних Сил України за участю  керівництва району, духовенства, учасників АТО, військовослужбовців, добровольців, волонтерів, представників  установ, організацій, громадськості та  учнівської молоді. 
06 Грудня, 2019 р., 09:59
Вітаємо Вас із Днем Збройних Сил України! За Вашим надійним плечем українці почуваються захищеними,  вільними і впевненими. У військових лавах кується міць держави, вірна чоловіча дружба і справжні богатирські характери! Пройшовши цю школу дорослого життя. Ви стали справжніми патріотами рідної України. Пишаємося Вами. Вашим прикладом для інших бути бадьорими і сильними у непростий час боротьби з російським агресором.
06 Грудня, 2019 р., 09:40
Сьогодні, 06 грудня,  о 14.00 год. в  районному народному домі «Бескид» м.Сколе відбудеться святковий концерт «Я твій син, Україно!» з нагоди Дня Збройних Сил України за участю духовенства, учасників АТО, військовослужбовців, добровольців, волонтерів, учнівської молоді.  Просимо Вас взяти активну участь в урочистостях, віддавши шану всім захисникам, які поклали на вівтар свободи  та незалежності найцінніше – своє життя; всім захисникам, які захищали та захищають  і сьогодні територіальну цілісність  та недоторканості нашої рідної неньки-України на її східних теренах.  Ми всі віримо, що патріотичний дух наших військовослужбовців та  їх незламна воля до перемоги здолає всі перешкоди. Слава всім Захисникам України! Слава Україні!
05 Грудня, 2019 р., 17:23
Сьогодні, 05 грудня, перший заступник голови райдержадміністрації Роман Чудійович  та  начальники  структурних підрозділів райдержадміністрації  взяли участь в засіданні  сесії Сколівської  районної ради.  Під час  сесії  голова районної ради Микола Романишин прозвітував про роботу Сколівської районної ради за 2019 рік, а також заслухано інформацію керівника Стрийської місцевої прокуратури  І.Лесковича щодо результатів діяльності на території Сколівського району за 11 місяців 2019 року. Затверджено  фінансові питання: внесення змін в обсяг районного бюджету Сколівського району на 2019 рік, уточнення районного бюджету Сколівського району на 2019 рік; затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації та договорів на міжбюджетні трансферти; спрямування залишку освітньої субвенції з державного бюджету, що склався станом на 1 січня 2019 року; затверджено фінансові плани на 2020 рік комунальних некомерційних підприємств «Сколівська центральна районна лікарня», «Сколівський центр первинної медичної допомоги» та  «Сколівська районна стоматологічна поліклініка». Прийнято рішення  щодо освітніх питань, зокрема: про передачу об’єкта незавершеного будівництва «Реконструкція з добудовою Верхньорожанківської ЗОШ І-ІІ ст. на 180 учнівських місць с.Верхня Рожанка Сколівського району Львівської області»; внесено  зміни до Програми розвитку освіти Сколівщини на 2019 рік;  затверджено штатну чисельність та структуру комунальної установи «Сколівський інклюзивно-ресурсний центр» Сколівської районної ради Львівської області, затверджено передавальний  акт Ямельницької ЗОШ І-ІІ ст. та Статут Ямельницького ЗЗСО І рівня. Також депутати затвердили проект землеустрою  щодо встановлення (зміни) меж с.Кам’янка Кам'янецької сільської ради Сколівського району Львівської області. Окрім цього ініційовано створення Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати Україна-Карпатська агенція регіонального розвитку».
05 Грудня, 2019 р., 12:44
5 грудня в усьому світі відзначають Міжнародний день волонтера – свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання. З 2014 року для України це свято є, як ніколи, важливим і актуальним. Слово «волонтер» стало майже тотожним слову «порятунок». Саме завдяки волонтерам і їх роботі сотні тисяч українців, які вимушені були покинути свої домівки, забезпечені тим, без чого не обійтися в повсякденному житті, а українська армія отримала потужну підтримку, необхідну для захисту територіальної цілісності і незалежності нашої держави. Прийміть щирі вітання зі святом і слова подяки від імені кожної людини за вашу безкорисливу працю на благо процвітання добра і миру на землі, за щиру допомогу тим, хто її потребує. Українські волонтери на сьогоднішній день це ті, хто своєю добровільною, самовідданою працею кожен день робить країну сильнішою. Впевнені, доки в наших серцях є місце для допомоги, чуйності, доброти та співчуття, Україна житиме і процвітатиме. Нехай ваші благі справи повертаються вам сторицею!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора