Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

10 Січня, 2020 р., 11:29
Нагадуємо, що 1 січня 2020 року розпочався черговий етап подання щорічних декларацій за 2019 рік особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Під час заповнення декларацій важливо враховувати зміни, пов’язані із застосуванням оновленого антикорупційного законодавства. НАЗК на своєму вебсайті постійно доповнює та актуалізує інформацію, яка може стати корисною для заповнення та подання декларації. Так, на сайті НАЗК розміщені:
10 Січня, 2020 р., 11:24
Фундація соціальних інновацій "З країни в Україну" реалізовує всеукраїнський освітній проєкт «Відкривай Україну», який спрямований розвивати у підлітках: соціальну інтеграцію у суспільство, формування здорових звичок змінотворця та виховання щирих громадян своєї держави. Основні інструменти, які використовує для цих цілей проєкт – це навчання проєктному менеджменту, критичному мисленню та м’яким навичкам.
09 Січня, 2020 р., 15:31
Платники податків відтепер можуть керувати власними переплатами не виходячи з офісу або дому. Все, що необхідно — комп’ютер, доступ до мережі інтернет та кваліфікований електронний підпис. ДПС запустила новий електронний сервіс, скориставшись яким платник податків може подати заяву про повернення помилково та/або надміру сплачених грошових зобов’язань та пені у формі електронного документа.
09 Січня, 2020 р., 15:28
У зв’язку із випаданням дощу на холодну підстілаючу поверхню при мінусових температурах 9 січня на більшій території області на дорогах є ожеледиця та ожеледь. Департамент з питань цивільного захисту звертається до мешканців області з проханням утриматись від подорожі власним автотранспортом, а у разі необхідності виїзду бути особливо уважними, під час руху неухильно дотримуватись ПДР. Не забувайте про ремені безпеки, дотримуйтесь безпечної швидкості та дистанції.
09 Січня, 2020 р., 11:42
Президент України Володимир Зеленський постановив оголосити 9 січня 2020 року днем жалоби у зв’язку з трагедією, що сталася 8 січня внаслідок катастрофи пасажирського літака авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» в Тегерані (Іран).  Глава держави підписав відповідний указ. З метою вшанування пам’яті загиблих Президент постановив приспустити державні прапори України на будинках і спорудах органів державної влади, місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій. Документом також скасовуються розважально-концертні заходи, вносяться відповідні зміни до програм теле- та радіопередач. Нагадаємо, на борту літака рейсу PS 752 авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України», що впав біля аеропорту Тегерана, перебувало 11 громадян України (2 пасажири та 9 членів екіпажу), 63 – Канади, 82 – Ірану, 3 – Німеччини, 10 – Швеції, 4 – Афганістану, 3 – Великої Британії.
09 Січня, 2020 р., 10:13
У державній службі зайнятості стартував новий проект для успішного працевлаштування українців – Освітній портал державної служби зайнятості (http://skills.dcz.gov.ua/).  «Новий сервіс допоможе безробітним розвивати власні навички, необхідні для вдалого працевлаштування, отримати нові компетенції та пройти професійне навчання», – коментує директор Державного центру зайнятості Ольга Макогон.  Новий сервіс дозволить:
08 Січня, 2020 р., 10:55
З 3 січня триває реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Цьогоріч вартість участі у тестуванні з одного предмета становить 150 гривень. Як і в попередні роки, пробне ЗНО проводитиметься з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою тестування, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до робочого місця тощо. Пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться 21 березня, а 28 березня можна буде випробувати свої знання з одного із предметів на вибір: математики, історії України, хімії, фізики, біології, географії, іноземної мови (англійської, німецької, французької або іспанської). Зареєструватися на пробне ЗНО можна до 24 січня. Для цього потрібно заповнити заявку на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.
03 Січня, 2020 р., 15:27
За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України на території Львівської області та міста Львова 4 січня на дорогах ожеледиця. Вранці та вдень місцями пориви західного вітру 15 – 20 м/с. І рівень небезпечності, жовтий.
03 Січня, 2020 р., 15:12
З початку січня цього року у кол-центрі «Львівобленерго» діє новий цілодобовий безкоштовний номер 0-800-30-15-68. Новий номер введено через зміну оператора зв’язку. Попередній номер кол-центру — 0-800-50-15-68 — на сьогодні вже недоступний. У найближчих планах також впровадження короткого номера для споживачів, який прийматиме дзвінки про аварійні відключення. Нагадуємо, що для наших клієнтів продовжують діяти й інші телефони кол-центру: 067-333-15-68, 050-460-15-68, 093-170-15-68, (032) 290-75-68 (цілодобово, тарифи оператора). Окрім цього, залишити повідомлення можна на сторінці у Facebook «Гаряча лінія «Львівобленерго»: https://www.facebook.com/lvivoblenergo.hotline/
03 Січня, 2020 р., 12:37
Головне управління ДПС у Львівській області повідомляє, що з 1 січня 2020 року розпочалася кампанія декларування доходів громадян, отриманих ними у 2019 році. Під час кампанії декларування доходів громадян певні категорії фізичних осіб зобов’язані подати податкову декларацію про майновий стан та доходи за 2019 рік та визначити податкові зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб і військового збору. Крім того, податкову декларацію про майновий стан та доходи мають право подати окремі фізичні особи з метою отримання податкової знижки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора