Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Львівщині підписали Меморандум про співпрацю для реалізації ініціативи “Карпатське коло”

Дата: 10.12.2019 09:58
Кількість переглядів: 355

9 грудня у с. Плав'я Сколівського району Львівщини, у межах конференції «Співпраця задля розвитку» підписали Меморандум про співпрацю для реалізації ініціативи “Карпатське коло”. “Сподіваюсь, що ми сьогодні стоїмо на витоках абсолютно нового проекту “Мале Карпатське коло”, його задум є великим. Ми віримо, що в процесі реалізації цього задуму ми відкриємо Карпати по-новому, продемонструємо світу усе багатство цього регіону, який є унікальним.  Мені до вподоби назва “Єврорегіон Карпати-Україна” і я думаю, що спільно усі працюватимуть над тим, що проект реалізувати якомога швидше”, – зазначив голова Львівської ОДА Маркіян Мальський.

Згідно з документом передбачена  розробка за кошти місцевих бюджетів, пожертв соціально-орієнтованого бізнесу проєктно-кошторисної документації на будівництво, реконструкцію, поточний середній та капітальний ремонт автомобільних доріг.  

А також проведення спільних заходів що мають на меті популяризувати проєкт “Мале Карпатське коло”.

Нагадаємо, захід проходить за ініціативи Асоціації «Єврорегіон Карпати-Україна», Асоціації місцевих рад «Ради Львівщини», Львівської обласної ради, за участі представників міністерств, профільних комітетів Верховної Ради України, експертів, закордонних партнерів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора