Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

09 Квітня, 2020 р., 19:50
В області мобільні бригади у складі сімейного лікаря та медичної сестри продовжують здійснювати експрес-тестування громадян, які повернулися із-за кордону. Відтак, упродовж 9 квітня тестування здійснювалось у всіх районах Львівщини. Тестуванням вдалось охопити 921 осіб. Відмовились від проходження тестування 0 особа. Зазначимо, за станом здоров'я осіб, які відмовляються проходити тестування, постійний нагляд вестиме сімейний лікар, а працівники поліції складають відповідний протокол. Результати 920 осіб є негативними. 1 - позитивний.
09 Квітня, 2020 р., 19:49
Звертаюся до кожного мешканця Львівщини! До кожного без винятку!ь Прошу Вас утриматись від пересування і перебування у громадських місцях на цих вихідних. Від 13:00 суботи до 6 ранку понеділка. Ці обмеження вводяться задля збереження нашого з Вами здоров’я та мінімізації поширення захворюваності серед населення! Будьте здорові і залишайтесь вдома.
09 Квітня, 2020 р., 19:47
Сьогодні відбулась селекторна нарада під керівництвом Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля за участі Міністра охорони здоров'я України Максима Степанова, першого заступника Глави Адміністрації Президента України Сергія Трофімова, міністра Кабінету міністрів Олега Немчінова, міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, міністра соціальної політики України Маринини Лазебної та ін.
09 Квітня, 2020 р., 19:46
На усіх в’їздах-виїздах на/з Львівщини облаштували пости для контролю міграції мешканців між областями. На межі області встановили 14 стаціонарних постів. Також передбачені ще мобільні пости, які розгортатимуть у разі необхідності.
09 Квітня, 2020 р., 19:45
У Львівському управлінні Офісу ВПП ДПС підбили підсумки повноти надходжень єдиного соціального внеску та податку з доходів фізичних осіб за три місяці 2020 року. З початку року від великих платників, які перебувають на обліку у Львівському управлінні Офісу ВПП ДПС, надійшло 1,7 мільярдів гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що на 56 мільйонів більше ніж очікувалось. Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження зросли на 432 мільйони гривень.
09 Квітня, 2020 р., 19:44
У період з 8:00 по 17:00 год, області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 26 осіб. Пацієнти з міста Львова, Стрия, Жовківського, Городоцького, Яворівського районів та Київської області.
09 Квітня, 2020 р., 19:43
Лише минулої доби в області зафіксовано близько 100 підпалів сухої рослинності, а з початку року така кількість сягає 2600 випадків на площі майже 600 га. Спалювання сухої рослинності призводить до некерованих надзвичайних ситуацій, займання будинків, машин, лінії електропередач, газопроводів (29 березня поблизу аеропорту у м. Львові), полігонів з відходами, через дим виникає загроза аварійних ситуацій на автошляхах. Ці пожежі ставлять під загрозу підприємства критичної інфраструктури і часом коштують бюджетові десятки мільйонів гривень.
09 Квітня, 2020 р., 19:42
До Міжнародного дня Сонця управління енергозбереження департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської обласної державної адміністрації оголошує онлайн конкурс «Сонячний колектор - своїми руками!».
09 Квітня, 2020 р., 19:41
Бібліотека для юнацтва імені Романа Іваничука пропонує на час карантину антивірусну програму своїх віртуальних послуг. У межах програми працівники та друзі бібліотеки розповідатимуть про цікаві книги і проєкти, знайомитимуть читачів із напрацюваннями своїх колег, надаватимуть майданчик для авторських письменницьких читань та порад психолога, проводитимуть конкурси і розіграші.
09 Квітня, 2020 р., 19:39
Голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький закликає мешканців Львівщини відсвяткувати світле свято Воскресіння Господнього, не порушуючи карантину. «Шановні мешканці області. Дата закінчення карантину залежить від нас з вами! Попереду велике свято – Великдень. І відсвяткувати ми його маємо не порушуючи карантинних обмежень. Адже життя і здоров’я кожного українця - наш головний пріоритет і найбільша цінність», - наголошує Максим Козицький.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора