Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

11 Квітня, 2020 р., 10:54
10 квітня, близько опівночі, раптово відійшов у вічність протоієрей, клірик Свято-Миколаївського храму м. Львова, військовий капелан і волонтер Андрій Дуда. Про це інформує Львівсько-Сокальське єпархіальне управління Православної Церкви України. Отцю було 44 роки. «Це надзвичайно важка втрата для усіх нас. Її зараз важко збагнути. Отець десятки разів їздив на передову, там де зараз вирує війна, займався на Донбасі просвітницьким та милосердницьким служінням, горів любов‘ю до України»,- йдеться у повідомленні.
11 Квітня, 2020 р., 10:53
У період з 17:30 год по 22:30 год, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 3 особи. Пацієнти з міста Львова та Стрия.
11 Квітня, 2020 р., 10:53
У період з 17:30 год по 22:30 год, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 3 особи. Пацієнти з міста Львова та Стрия.
11 Квітня, 2020 р., 10:50
Рада Церков міста Львова надала рекомендації священнослужителям та мирянам щодо святкування Вербної (Квітної) неділі та Великодня. Львівська обласна державна адміністрація повністю підтримує цю принципову позицію керівників єпархіальних управлінь, церков та духовенства усіх конфесій і закликає мешканців Львівщини дослухатися до їх заклику та продемонструвати чітку громадську відповідальність за здоров’я та життя своїх рідних, дітей та осіб старшого віку. Лише разом ми зможемо зменшити ризик зараження та зупинити розповсюдження коронавірусу у Львівській області та в Україні.
11 Квітня, 2020 р., 10:49
В області мобільні бригади у складі сімейного лікаря та медичної сестри продовжують здійснювати експрес-тестування громадян, які повернулися із-за кордону. Відтак, упродовж 10 квітня, тестування здійснювалось у всіх районах Львівщини.  Тестуванням вдалось охопити 750 осіб. Відмовились від проходження тестування 0 особа.
11 Квітня, 2020 р., 10:48
Національна та патрульна поліція, а також Нацгвардія посилять патрулювання під час вихідних та святкових днів. Відповідне рішення ухвалили сьогодні на позачерговому засіданні обласної комісії з питань  техногенно-екологічної безпеки та надзвичайної ситуації, що відбулось пізно увечері під головуванням очільника області Максима Козицького в онлайн режимі.
11 Квітня, 2020 р., 10:47
У період з 8:00 по 17:30 год, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 41 особа. Пацієнти Жовківського, Пустомитівського районів.
11 Квітня, 2020 р., 10:46
Упродовж поточного тижня з обласного бюджету виділено 78,7 млн гривень. Про це інформують у департаменті фінансів Львівської ОДА. Кошти в сумі 41,4 млн грн виділені на поточні потреби бюджетних установ, у тому числі з виплати заробітної плати, енергоносіїв та інших соціальних виплат.
11 Квітня, 2020 р., 10:45
Міністерство цифрової трансформації України спільно із сервісом онлайн-платежів та переказів Portmone.com (http://portmone.com/) презентували освітній серіал «Оплата комуналки он-лайн. Залишайся вдома».  Мета освітнього серіалу – навчити громадян, особливо людей поважного віку, різним способам оплати комунальних платежів, не виходячи з дому. Оплата комунальних платежів он-лайн – це єдиний безпечний для здоров’я варіант оплати під час карантину.
11 Квітня, 2020 р., 10:42
Лісогосподарські підприємства Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства продовжують практику проведення щотижневих електронних аукціонних торгів. Чергові електронні торги необробленою деревиною заготівлі другого кварталу 2020 року відбудуться 16 квітня на базі ТБ «ТСБ «Галконтракт». Уся інформація щодо обсягів деревини, цін та умов придбання розташована на сайті біржі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора