Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

15 Квітня, 2020 р., 14:56
У період карантину Львівська національна філармонія на своєму офіційному сайті та сторінках у Facebook, Instagram та YouTube пропонує глядачам і слухачам чимало онлайн-подій та різноманітних активностей.
15 Квітня, 2020 р., 14:55
Служба експортера департаменту економічної політики Львівської облдержадміністрації повідомляє про те, що 01-02 жовтня 2020 року у м. Гродно, Республіка Білорусь заплановано проведення ІІІ Форуму регіонів Республіки Білорусь та України.
15 Квітня, 2020 р., 12:54
Цього тижня відновлено дію урядової програми «Теплих кредитів». Державні банки –   АБ «Укргазбанк», АТ «Укрексімбанк» поновили кредитування  як для ОСББ/ЖБК так і для фізичних осіб, ПриватБанк – для ОСББ. Відтак мешканці Львівської області мають можливість скористатися державною програмою відшкодування тіла кредиту для того щоб зробити своє помешкання не тільки комфортним для проживання але і енергоефективним.
15 Квітня, 2020 р., 12:53
Головне управління ДПС у Львівській області повідомляє, що об’єктом оподаткування податком на доходи фізичних осіб (далі ? ПДФО) та військовим збором резидента є, зокрема загальний місячний (річний) оподатковуваний дохід (п. 163.1 ст. 163 розд. ІV Податкового кодексу України (далі ? ПКУ).
15 Квітня, 2020 р., 12:52
Сьогодні в стаціонарах області перебуває 144 пацієнти, які отримують допомогу у зв’язку з  коронавірусною інфекцією. Станом на зараз 152 особи на Львівщині мають підтверджений діагноз. Про це сьогодні під час брифінгу розповів в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації Андрій Васько.
15 Квітня, 2020 р., 12:47
В області з підозрою на коронавірусну інфекцію за ніч звернулося ще 2 осіб. Про це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко. Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні - 89 осіб. На самоізоляції знаходяться 667 осіб. За увесь час виписано - 170 пацієнтів. Стан більшості хворих -середньої важкості. У 18- ти пацієнтів стан важкий. 3 пацієнта на апараті ШВЛ. Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулася 926 людей. За увесь час в сумі у 645 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус. Станом на зараз, на Львівщині з підоою на коронавірус є 144 особи. У 152 пацієнтів позитивний результат тесту на коронавірус, з них 6 осіб померли. Семеро осіб знаходяться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії. 6 пацієнтів одужали.
15 Квітня, 2020 р., 12:46
У період з 16:30 по 22:00 годину, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 60 осіб.  Пацієнти з міста Львів, Яворівського, Городоцького, Миколаївського, Старосамбірського, Сокальського, Пустомитівського районів. Про це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко. Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні - 88 осіб. На самоізоляції знаходяться 666 осіб. За увесь час виписано - 170 пацієнтів. Стан більшості хворих- середньої важкості. У 18-ти пацієнтів стан важкий. 3 пацієнта на апараті ШВЛ. Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулася 924 людини. За увесь час в сумі у 645 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус. Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 143 особи. У 136 пацієнтів позитивний результат тесту на коронавірус, з них 5 осіб померли. Семеро осіб знаходяться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії. 6 пацієнтів одужали.
15 Квітня, 2020 р., 12:44
Від початку впровадження на території країни карантинних обмежень у зв’язку з пандемією COVID-19, з метою недопущення в області підняття цін, голова Львівської ОДА Максим Козицький спільно із територіальним відділенням Антимонопольного комітету та Головним управлінням статистики у Львівській області здійснювали щоденний моніторинг цін на продовольчі товари.
15 Квітня, 2020 р., 12:43
Дрогобицьку солеварню приватизовувати не планують.  14 квітня про подальшу долю унікальної пам’ятки, якій понад 700 років, говорили під час наради у Львівській ОДА.  Зустріч ініціював заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Холод. А її учасниками стали архітектор, викладач Львівської політехніки та пам’яткоохоронець Василь Петрик і в.о. Директора департаменту розвитку архітектури та містобудування ЛОДА Оксана Ткачук. Планувалося, що участь візьме і дрогобицький міський голова Тарас Кучма, проте раптово йому завадили важливіші нагальні справи.
15 Квітня, 2020 р., 12:40
В області мобільні бригади у складі сімейного лікаря та медичної сестри продовжують здійснювати експрес-тестування громадян, які повернулися із-за кордону.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора