Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

16 Квітня, 2020 р., 16:04
Сьогодні, 16 квітня,  Львівщина вшановує  пам’ять Бориса Григоровича Возницького - українського мистецтвознавця, багатолітнього директора Львівської галереї мистецтв, академіка Української академії мистецтв, Героя України, лауреата Національної премії імені Тараса Шевченка, заслуженого працівника культури України та Польщі, президента Українського національного комітету Міжнародної ради музеїв.
16 Квітня, 2020 р., 14:29
На Львівщині помер восьмий пацієнт, у якого було зафіксовано коронавірусну інфекцію. Про це повідомив в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації Андрій Васько. Чоловік, 1953 року народження, помер 16 квітня. Позитивний тест, який підтвердив у пацієнта коронавірус, отримали 11 квітня.
16 Квітня, 2020 р., 14:28
Сьогодні, 16 квітня, колективу представили новопризначеного директора департаменту освіти та науки Львівської обласної державної адміністрації Олега Паску. Нового керівника представив заступник голови обласної державної адміністрації Іван Собко. Заступник голови обласної адміністрації привітав Олега Паску з призначенням на посаду та висловив переконання, що під його головуванням департамент працюватиме швидше, якісніше та інноваційніше.
16 Квітня, 2020 р., 14:23
Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький закликав мешканців області святкувати Великодні свята удома та утриматись від поїздок без нагальної потреби. «Попереду Великодні вихідні. Незважаючи на свято вкотре прошу Вас утриматись від пересування і перебування у громадських місцях на цих вихідних. Від 13.00 суботи до 6.00 вівторка. Ці обмеження вводяться задля збереження нашого з Вами здоров’я та мінімізації поширення захворюваності серед населення», - йдеться у зверненні.
16 Квітня, 2020 р., 14:22
Сьогодні на потреби районних лікарень Львівщини благодійники передали близько 10 тисяч індивідуальних засобів захисту. «Ми, як і багато інших підприємств, громадських організацій, волонтерів активно включилися  в допомогу по боротьбі з епідемією. Сьогодні ми передаємо медзакладам області 6000 одноразових та 1400 багаторазових комплектів захисних костюмів, 1000 респіраторів і 1000 захисних масок багаторазового використання, - наголосив Зіновій Козицький, керівник групи компаній ТОВ «Еко-Оптіма», ТОВ «Західнадрасервіс», які працюють в сфері енергетики. - Зараз, на наш погляд, найбільш важливим є захистити медичних працівників, які працюють в безпосередньому контакті з інфікованими пацієнтами».
16 Квітня, 2020 р., 14:20
Титуловані спортсмени Львівщини, шахістки Анна та Марія Музичук, волейболіст Горден Брова, борчиня Оксана Лівач, фехтувальниця Наталія Морквич, кульовик Павло Коростильов та легкоатлет Дмитро Дем‘янюк висловили слова підтримки та вдячності медичним працівникам, які борються з коронавірусною хворобою.
16 Квітня, 2020 р., 12:03
У районах та містах обласного значення Львівської області продовжують діяти "гарячі лінії" та "пункти збору" для осіб, які, в період карантину, опинилися в кризовій ситуації. Кожен, хто в час обмежувальних заходів відчуває потребу в товарах першої необхідності (в т.ч. продуктах харчування, медикаментах, засобах гігієни) або роз’ясненнях щодо соціальних виплат тощо, може телефонувати на "гарячі лінії", що утворені при кожній районній державній адміністрації та у місті обласного значення Львівщини.
16 Квітня, 2020 р., 09:41
У період з 23:00 15 квітня по 8:30 16 квітня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 2 осіб. Пацієнти з міста Львів. Про це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко.  Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні - 91 особа. На самоізоляції знаходяться 701 особа. За увесь час виписано - 173 пацієнта. Стан більшості хворих -середньої важкості. У 18-ти пацієнтів стан важкий. 2 пацієнта на апараті ШВЛ. Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулася 965 людей. За увесь час в сумі у 656 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус. Станом на зараз, на Львівщині з підоою на коронавірус є 157 осіб. У 166 пацієнтів позитивний результат тесту на коронавірус, з них 7 осіб померли. Семеро осіб знаходяться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії. 6 пацієнтів одужали.
16 Квітня, 2020 р., 09:40
На Львівщині помер сьомий пацієнт, у якого було зафіксовано коронавірусну інфекцію. Про це повідомив в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації Андрій Васько. Жінка, 1968 року народження, померла сьогодні уночі, 16 квітня. Позитивний тест, який підтвердив у пацієнта коронавірус, отримали 5 квітня.
16 Квітня, 2020 р., 09:38
На особистій сторінці у соцмережі "Фейсбук" голова Львівської ОДА Максим Козицький започаткував рубрику #10_запитань_голові_ЛОДА. Відтак, кожен охочий має можливість поставити власне запитання очільнику Львівщини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора