Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

17 Квітня, 2020 р., 19:57
Протягом поточного тижня з обласного бюджету виділено 116,8 млн гривень. 59,5 млн грн спрямовано на ремонт та утримання автомобільних доріг, 6,2 млн грн – придбання медичного обладнання КНП ЛОР “Львівський обласний госпіталь інвалідів війн та репресованих ім. Ю.Липи”, 3 млн грн – забезпечення пільгового перевезення медпрацівників до місця роботи на час карантинних заходів, 1 млн грн – розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості.
17 Квітня, 2020 р., 19:56
У ніч з 17 на 18 квітня 1945 року в с. Пискоровичі, що сьогодні знаходиться на території Республіки Польща, озброєні польські підрозділи з відділу Народного Військового З'єднання під керівництвом Юзефа Задзерського розстріляли в приміщенні школи понад 200 українців з Пискорович та навколишніх сіл, які очікували транспорту для примусового переселення до інших районів УРСР.
17 Квітня, 2020 р., 19:55
Мешканців Львівщини, які повертаються із-за кордону відповідно до постанови Кабінету Міністрів та рішення обласної комісії ТЕБ і НС, госпіталізують на обсервацію у визначені установи. Видатки на проживання у місцях обсервації здійснюються за кошти резервного фонду обласного бюджету, однак харчування покладено на самих мешканців, які перебувають у таких установах.
17 Квітня, 2020 р., 16:32
Сьогодні, 17 квітня, у Львівській обласній державній адміністрації відбулось засідання ініціативної групи, на якому розглянули "Колективне звернення громадян щодо самозахоплення земель державного лісового фонду у місті Винники".
17 Квітня, 2020 р., 16:31
На Львівщині здійснюють ремонтні роботи на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення.
17 Квітня, 2020 р., 16:25
Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький закликав мешканців області святкувати Великодні свята удома та дивитись богослужіння онлайн, щоб зберегти своє здоров’я та мінімізувати поширення захворюваності серед населення. “Попереду найважчі дні - саме на 20-ті числа квітня медики прогнозують пік коронавірусу в Україні. Цього року ми святкуватимемо Великдень по іншому. Пам’ятайте, що коронавірус – наш спільний ворог, який не зважає на вік, стать чи віросповідання. Від нашої свідомості залежить, де ми святкуватимемо Великдень - вдома з родиною чи на апараті ШВЛ в лікарні Зараз і на Великдень залишайтеся вдома!”, - зазначив Максим Козицький.
17 Квітня, 2020 р., 16:24
Сьогодні голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький представив керівникам районних держадміністрацій першого заступника Андрія Годика. Представлення відбулось під час зустрічі із головами РДА в режимі онлайн. Перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації закінчив Львівський державний інститут новітніх технологій та управління імені В’ячеслава Чорновола та Національну академію прокуратури України.
17 Квітня, 2020 р., 13:30
Сьогодні, 17 квітня, колективу представили новопризначеного директора охорони здоров’я Ореста Чемериса.  Нового керівника представив заступник голови обласної державної адміністрації Іван Собко. Заступник голови обласної адміністрації привітав Ореста Чемериса з призначенням на посаду та наголосив на важливості його роботи у час боротьби із пандемією та реформування медицини.
17 Квітня, 2020 р., 13:26
Голова Львівської ОДА Максим Козицький закликав мешканців області приєднатися до флешмобу #Великдень_вдома. Для цього потрібно зробити світлину процесу підготовки або святкування Воскресіння Христового в домашніх умовах. Опісля – викласти фотографію у Facebook. “Пропоную приєднатися всім мешканцям Львівщини. Сфотографуйте домашнє святкування за всіма правилами карантину – без гостей та прогулянок. Знімок розмістіть у Facebook із хештегом #Великдень_вдома. Давайте разом покажемо приклад. Будемо мудрими, аби не сидіти на карантині ще довгі місяці. А вже скоро зібратися за одним столом з друзями та рідними”, - наголосив Максим Козицький.
17 Квітня, 2020 р., 13:19
Понад чотири десятки учасників West Ukrainian Business Club закумулювали свої фінансові зусилля, аби допомогти українським медикам у їхній війні із пандемією. За кілька тижнів карантину представники малого та середнього бізнесу, що входять в Клуб, зібрали 650 тисяч гривень, які скерували на закупівлю необхідних для медиків речей. Відтак, бізнесменам вдалось придбати кисневі концентратори, апарати контролю пацієнта, засоби індивідуального захисту, реанімаційні костюми, антисептики та маски.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора