Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

18 Квітня, 2020 р., 14:44
Львівська ОДА у співпраці із Lviv IT Cluster (UNITED FOR HEALTH) та N-iX розробили карту області, яка в онлайн режимі у розрізі місцевості показує поширення коронавірусу у регіоні – демонструє, з яких районів пацієнти із підтвердженим діагнозом. Карта оновлюється на базі інформації про підтверджені ПЛР- тестами випадки COVID-19. Ознайомитись із картою можна за посиланням. Шановні мешканці Львівщини! Вкотре закликаємо Вас свідомо дотримуватись правил карантину, аби не допустити масового інфікування корона вірусною інфекцією.
18 Квітня, 2020 р., 14:42
Львівська обласна державна адміністрація спільно з духівництвом, лікарями, правоохоронцями вкотре закликає мешканців області дотримуватися карантину та залишатися вдома у період Великодніх свят. "Попереду велике свято для кожного українця - Великдень! Створіть храм у себе вдома, помоліться до Бога в серці, розділіть Великодній сніданок з рідними, послухайте богослужіння онлайн та подбайте про здоров`я близьких. Життя - найбільша цінність і зараз, як ніколи, важливо його зберегти. Залишайтеся вдома!" - наголошує очільник Львівської ОДА Максим Козицький.
18 Квітня, 2020 р., 14:39
Під час карантину діти Львівщини активно підтримують тих, хто причетний до боротьби з коронавірусом.
18 Квітня, 2020 р., 14:38
У період з 23:00 17 квітня по 9:30 18 квітня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 19 осіб. Пацієнти з Миколаївського, Пустомитівського районів та міст Львів та Стрий.
18 Квітня, 2020 р., 14:36
У період з 20:00 по 22:30 годину, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 19 осіб.  Пацієнти з міста Львів, Пустомитівського, Жовківського, Радехівського і Перемишлянського районів.
17 Квітня, 2020 р., 22:38
У період з 9:00 години по 19:30 год, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 20 осіб. Пацієнти з міста Львів, Перемишлянського та Жовківського районів та міста Городок.
17 Квітня, 2020 р., 20:00
Львівська обласна державна адміністрація висловлює занепокоєння через пожежу в одному з корпусів Львівської обласної психіатричної лікарні, де розміщується центр «Фенікс», у якому проходять реабілітацію учасники АТО. За інформацією Головного управління ДСНС України у Львівській області, загорівся дах будівлі, однак за двадцять хвилин пожежу погасили, обійшлося без жертв.
17 Квітня, 2020 р., 19:59
Всупереч карантинним обмеженням священнослужитель одного з храмів провів чин винесення Плащаниці із залученням великої кількості людей, які були без засобів індивідуального захисту та не дотримувалися соціальної дистанції. Керівництво Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ засудило дії релігійної громади, а оцінку цим діям просить дати поліції. За вказаним фактом Національна поліція розпочала кримінальне провадження.
17 Квітня, 2020 р., 19:58
У межах робочої поїздки голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький відвідав Турківську, Старосамбірську та Самбірську центральні районні лікарні. Очільник Львівщини поспілкувався з керівниками районних державних адміністрацій, а також лікарями щодо готовності приймальних відділень, а також первинного обстеження пацієнтів з підозрою на COVID-19.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора