Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

15 Лютого, 2017 р., 09:34
Департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації оголошує конкурс з визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими організаціями та творчими спілками. Проекти мають бути спрямовані на реалізацію соціально-економічної, культурно-просвітницької, аналітичної діяльності, проведення соціологічних досліджень і протидію корупції. Обсяг фінансової підтримки одного проекту може становити від 25 до 50 тис грн.
15 Лютого, 2017 р., 09:32
На території Львівської області у 2016 році відбулося 4 чемпіонати світу. Про ці та інші спортивні події регіону розповів начальник управління фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації Юрій Майборода під час звіту про виконану роботу у вівторок, 14 лютого.
14 Лютого, 2017 р., 17:02
Промоція інвестиційного потенціалу Львівщини, підтримка підприємницьких ініціатив демобілізованих та звільнених військовослужбовців – складові Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області, затвердженої сьогодні, 14 лютого, сесією обласної ради у новій редакції. Загальний обсяг фінансування Програми на 2017 рік – 2 млн грн.
14 Лютого, 2017 р., 16:57
Завершився процес передачі функцій Державної інспекції сільського господарства в частині реєстрації сільськогосподарської техніки до  Держпродспоживслужби. Про це повідомили в департаменті агропромислового розвитку Львівської  облдержадміністрації.
14 Лютого, 2017 р., 15:23
Села та селища Львівщини, які освітлені на 30%, будуть забезпечуватися зовнішнім освітленням. Це передбачається Програмою зовнішнього освітлення населених пунктів Львівської області на 2017-2020 роки, ухваленою сьогодні, 14 лютого, під час сесії Львівської обласної ради.
14 Лютого, 2017 р., 15:22
Шкірно-венерологіну службу у Львівській області реорганізують шляхом приєднання Львівського шкірно-венерологічний диспансеру № 2 (м. Львів, Замарстинівська, 83) до обласного комунального шкірно-венеричного диспансеру (м. Львів, вул. Є. Коновальця, 1). Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 14 лютого, під час сесії обласної ради.
14 Лютого, 2017 р., 15:21
У середу, 15 лютого, у Львові вшанують учасників бойових дій на території інших держав та виводу військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. Мешканців області запрошують долучитись до заходів та вшанувати пам’ять полеглих воїнів. Про це повідомили в департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.
14 Лютого, 2017 р., 15:20
У межах проведення Дня охорони праці в Україні триває конкурс дитячого малюнка "Охорона праці очима дітей". До участі у конкурсі запрошують учнів середніх загальноосвітніх шкіл, вихованців та слухачів коледжів, училищ, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів.
14 Лютого, 2017 р., 11:55
Днями у м. Добромилі Старосамбірського району відбулось відкриття та освячення Народного дому. На його реконструкцію залучили кошти Державного фонду регіонального розвитку у сумі 1 млн 185 тис грн. Зокрема, здійснили ремонт даху, фасадні роботи та поміняли двері і вікна. Про це повідомили у департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА.
14 Лютого, 2017 р., 11:53
Днями у Києві завершився Кубок України з легкої атлетики у приміщенні, участь у якому взяли 310 спортсменів з усієї України. Представники Львівщини на змаганнях вибороли низку призових місць. Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора