Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Школярів запрошують до участі у конкурсі "Охорона праці очима дітей"

Дата: 14.02.2017 15:20
Кількість переглядів: 233

Фото без описуУ межах проведення Дня охорони праці в Україні триває конкурс дитячого малюнка "Охорона праці очима дітей". До участі у конкурсі запрошують учнів середніх загальноосвітніх шкіл, вихованців та слухачів коледжів, училищ, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів.

Про це повідомляє Освітній портал Львівщини. Конкурсні роботи потрібно виконати за тематикою охорони праці та промислової безпеки, зокрема безпечного ведення робіт у вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо.

Детальні умови участі в конкурсі, вимоги до малюнків, критерії оцінювання конкурсних робіт описані у Положенні про VI Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка "Охорона праці очима дітей" з нагоди відзначення Дня охорони праці Україні у 2017 році.

Художні твори учасників на конкурс необхідно надсилати до Головного управління Держпраці у Львівській області до 24 лютого 2017 року за адресою: 79005, м. Львів, площа Міцкевича, 8, VII поверх).

Із детальною інформацією про організацію та проведення конкурсу у 2017 році  можна ознайомитись на сайті ГУ Держпраці у Львівській області та на сайті журналу "Охорона праці".

Контактна особа - Галина Ільницька, тел.: (032) 235-58-75.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора