Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

09 Лютого, 2017 р., 12:05
7 – 19 лютого 2017 року в м. Санкт-Моріц (Швейцарія) відбудеться чемпіонат світу з гірськолижного спорту. Участь у змаганнях візьмуть і українські спортсмени.
09 Лютого, 2017 р., 12:02
Із початку року Львівська область отримала 3 млн 205 тис грн субвенційних коштів із держбюджету на виплату допомог на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у ДБСТ та прийомних сім’ях за принципом "гроші ходять за дитиною”. 
09 Лютого, 2017 р., 12:01
Львівська область отримала черговий транш субвенції з державного бюджету в сумі 275,7 млн грн на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу. 
09 Лютого, 2017 р., 11:59
У 2016 році промислові підприємства району реалізували продукції – товарів та послуг, на суму 2,3 мільярди гривень. Про це розповів голова Сокальської райдержадміністрації Олег Пелих під час свого публічного звіту перед громадою сьогодні, 8 лютого.
09 Лютого, 2017 р., 11:58
Минулого року на ремонт автомобільних доріг загального користування у Сокальському районі скерували 72,4 млн грн. Кошти залучили із державного, обласного, районного та місцевих бюджетів. Про це під час свого публічного звіту перед громадою розповів голова Сокальської райдержадміністрації Олег Пелих.
08 Лютого, 2017 р., 17:38
У середу, 8 лютого, ДП "Львіввугілля" отримало 12,9 мільйонів гривень на закупівлю обладнання для модернізації та переоснащення шахт. Про це повідомили у департаменті паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської облдержадміністрації.
08 Лютого, 2017 р., 17:37
Завтра, 9 лютого, минає два роки, як Львівщина втратила чотирьох новітніх Героїв, які поклали свої голови за цілісність і незалежність України під час проведення антитерористичної операції на Сході України.
08 Лютого, 2017 р., 17:36
У Клермон-Феррані (Франція) стартував найпрестижніший світовий фестиваль короткометражного кіно. У рамках фестивалю також відбудеться один із найбільших у світі кіноринків, де Україну буде представлено вперше. Національні короткометражні фільми презентуватимуть команди ГО "Сучасне Українське Кіно", Львівської кінокомісії, Львівського кіноцентру та представники Львівського міжнародного фестивалю короткометражних фільмів Wiz-Art, за підтримки Державного агентства України з питань кіно, Одеського міжнародного кінофестивалю, Львівської облдержадміністрації та Львівської міськради. Цього року кіноринок також відвідають представники Київського міжнародного фестивалю короткометражного кіно та українські режисери Жанна Озірна, Тарас Дронь і Антоніо Лукіч.
08 Лютого, 2017 р., 17:35
У 2016 році на території Львівщини відбулося 56 фестивалів: 32 щорічні, а 24 фести започаткували минулого року. Їх географічна мережа охопила майже всю території області. Про це у середу, 8 лютого, повідомила директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації Христина Береговська під час звіту про виконану роботу.
08 Лютого, 2017 р., 17:33
У суботу, 11 лютого, у смт. Брюховичі відбудуться змагання з лижних перегонів у рамках обласних комплексних змагань за програмою ХХVІ спортивних Ігор Львівщини, Х обласних ігор ветеранів спорту та ІІІ змагань серед людей з інвалідністю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора