Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

20 Лютого, 2017 р., 08:59
До Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні у навчальних закладах Львівщини відбудеться низка виховних і тематичних заходів. Про це повідомляє Освітній портал Львівщини.
17 Лютого, 2017 р., 15:26
Про участь колективів Львівщини у білоруських фестивалях та реалізацію спільних українсько-білоруських мистецьких проектів йшлося під час зустрічі заступника голови  Львівської облдержадміністрації Оксани Стоколос-Ворончук із заступником міністра культури Республіки Білорусь Васілієм Черніком у п'ятницю, 17 лютого.
17 Лютого, 2017 р., 12:17
Сьогодні, 16 лютого, громадська організація "Ваш зір" за підтримки департаменту охорони здоров’я передала медикаменти для медичних закладів Львівщини. Акція відбулася у межах всеукраїнської соціальної програми «Добро – людям». Про це повідомили у департаменті охорони здоров’я Львівської ОДА.
17 Лютого, 2017 р., 12:15
Забезпечення стабільної роботи об'єднаної енергосистеми України, уникнення дисбалансу між виробництвом і споживанням електроенергії та безперебійне енерго- та теплопостачання населенню, а також максимальна координація роботи органів центральної та регіональної влади, відомств, служб та підприємств енергопостачання – такі головні завдання у межах антикризових заходів з подолання негативних наслідків блокади перевезень вугілля антрацитової групи.
17 Лютого, 2017 р., 09:48
Очолив американську делегацію колишній Головнокомандувач Об’єднаними ЗС США в Європі генерал у відставці Філіп Брідлав. Разом із ним на Львівщину завітали 16 вищих офіцерів в ранзі генерал-майора, бригадного генерала або контр-адмірала, які представляють всі види Збройних сил США та є слухачами програми CAPSTONE, яку розроблено 1982 року на базі Національного університету оборони США спеціально для новопризначених вищих офіцерів.
17 Лютого, 2017 р., 09:47
У понеділок, 20 лютого, на Львівщині вшанують Героїв Небесної Сотні. Мешканців області запрошують долучитись до заходів та вшанувати пам’ять загиблих учасників Революції Гідності. Про це повідомили в департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.
16 Лютого, 2017 р., 17:10
Новороздільська міська рада подала у Львівську ОДА документи на отримання висновку відповідності проектів рішень Конституції та законам України. Свою згоду на об’єднання у Новороздільську міську об’єднану територіальну громаду дали Новороздільська міська рада, Берездовецька, Горішненська і Станковецька сільські ради. Про це повідомила регіональний консультант з правових питань проекту "Пульс" Асоціації міст України Галина Гречин.
16 Лютого, 2017 р., 17:09
Про пріоритетні об’єкти незавершеного будівництва у галузі освіти, які планують завершити у 2017 році розповів сьогодні, 16 лютого, в.о. начальника управління капітального будівництва Роман Пишняк.
16 Лютого, 2017 р., 17:08
16 об’єднаних територіальних громад Львівщини отримали комплекти книг кращих вітчизняних україномовних авторів, виданих львівськими видавництвами. Відповідну акцію із оновлення бібліотечних фондів ОТГ реалізували громадська організація "Центр громадської адвокатури" спільно з департаментом внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.
16 Лютого, 2017 р., 17:06
Про стан фінансування та виконання робіт на об’єктах охорони здоров’я в області сьогодні, 16 лютого, розповів в.о. начальника управління капітального будівництва Роман Пишняк. Звітуючи про роботу він повідомив, що у 2016 році на будівництво та реконструкцію медичних установ області скерували 16 млн 827 тис грн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора