Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

30 Серпня, 2017 р., 17:17
Агропромисловим підприємствам відшкодовуватимуть 20% вартості придбаної техніки та обладнання, що входить до затвердженого переліку вітчизняної техніки та обладнання для АПК. До переліку входить 40 українських заводів-виробників та їх дилерів, а також майже 800 одиниць техніки та обладнання.
30 Серпня, 2017 р., 17:15
Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Львівської області взяв участь у церемонії відкриття нових потужностей  заводу «Електроконтакт Україна». «Хотів би подякувати інвестору, керівництву компанії Nexans за довіру і вибір України як дуже надійної платформи для розвитку бізнесу», - сказав Петро Порошенко та висловив впевненість, що це сприяє зміцненню економіки нашої держави.
30 Серпня, 2017 р., 17:14
Станом на 30 серпня з обласного бюджету фінансувалось 14 програм, на які було спрямовано 128,9 млн грн. Рівень фінансування програм до передбачених обсягів станом на 30.08.2017 склав 19,4%.
30 Серпня, 2017 р., 15:59
29 серпня, у приміщенні Дрогобицької міської лікарні №3, завдяки співпраці Міністерства охорони здоров’я України, Світового банку та департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА, відкрили Міжрайонний скринінговий центр для діагностики передракових захворювань та раку у жінок. Застосовуючи сучасне обладнання у центрі безкоштовно проводять гінекологічний огляд із цитологічним дослідженням, обстеження за допомогою кольпоскопу та УЗД, а також мамографію.
30 Серпня, 2017 р., 15:58
У межах реалізації Комплексної програми соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО та їхніх родин, бійців-добровольців АТО, а також  родин Героїв Небесної Сотні на 2016 – 2019 роки,  91 інвалід війни І, ІІ, ІІІ груп з числа військовослужбовців, які брали участь в АТО отримали адресну допомогу на реабілітацію або санаторно-курортне лікування на загальну суму майже півтора мільйона гривень.
30 Серпня, 2017 р., 15:56
«Питання складається із двох дуже важливих частин. Перша частина – це частина соціальна. Мова не йде про підприємства. Йдеться про те, що значна частина водіїв експлуатує автомобільний транспорт, який заправляється зрідженим газом, і різке  здорожчання цін не може бути прийнятним і не може залишатись без реакції влади», - підкреслив Петро Порошенко. Про це Президент сказав під час робочої поїздки до Львівської області, відповідаючи на запитання журналістів чи буде врегульована ситуація у зв’язку із різким підвищенням ціни на зріджений газ, яким українці заправляють автомобілі.
30 Серпня, 2017 р., 15:46
Президент Петро Порошенко проінспектував хід будівництва автодоріг у Львівській області, де він перебуває з робочою поїздкою. Зокрема, Глава держави оглянув ділянку дороги «Львів-Меденичі» поблизу села Наварія.
30 Серпня, 2017 р., 15:44
На Львівщині Президент Петро Порошенко відвідав багатодітну родину Ігоря та Ольги Редьок. Родина проживає у с.Наварія Пустомитівського району. Виховує чотирьох дітей – Степана, Юстину, Матвія та Гафію. Батько – учасник бойових дій в складі миротворчої групи в Республіці Югославія.
30 Серпня, 2017 р., 15:43
Президент Петро Порошенко під час відкриття Наварійської загальноосвітньої школи-гімназії на Львівщині підкреслив, що українська влада робить важливі кроки для реформування та підтримки освіти.
30 Серпня, 2017 р., 15:42
Президент Петро Порошенко наголошує на перших результатах реформ, які відбуваються в Україні. «Вже ми маємо перші паростки, перші результати наших рішучих реформ. Я їхав зі Львова, сюди до вас, по дуже-дуже непоганій дорозі. Так само як 30-ть років ми з вами чекали на цю школу. Поки не об’єдналися і зробили її цього року. Так само 30-ть чи більше років чекали, щоб була така дорога», - зазначив Петро Порошенко  у ході робочої поїздки до Львівської області під час урочистостей з нагоди відкриття новозбудованої Наварійської загальноосвітньої школи-гімназії І-ІІІ ступенів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора