Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

01 Вересня, 2017 р., 14:35
Щорічно в другу суботу вересня в державі відзначають День фізичної культури та спорту. З ініціативи управління фізичної культури та спорту 9 вересня на стадіоні Львівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України (м. Львів, вул. В. Янева, 10) відбудеться обласне фізкультурно-масове свято за участю керівництва області, команд структурних підрозділів облдержадміністрації, представників депутатського корпусу, відомих спортивних особистостей, юних спортсменів, представників сфери медицини та журналістів з використанням елементів контрольних вправ державного тестування  для різних вікових груп за вибором.
01 Вересня, 2017 р., 14:33
З початку року на Львівщині провели заходи зі знищення борщівника Сосновського на площі більше 740 га, з яких на площі 245 га, у межах  Дрогобицького, Мостиського, Стрийського та Турківського районів, проведено повторні етапи заходів. Найбільші осередки бур’яна зафіксовано у Турківському (218 га) та Старосамбірському (115 га) районах.
01 Вересня, 2017 р., 12:29
У вівторок, 5 вересня, Центр «Розвиток КСВ» за підтримки Посольства Королівства Норвегії в Україні проведе семінар «Корпоративна соціальна відповідальність: оціни свою компанію». В межах заходу учасникам запрезентують самооцінку для компаній розроблену Центром, а також рекомендації щодо відповідальної бізнес-поведінки.
31 Серпня, 2017 р., 16:37
З метою збільшення надходжень до місцевих бюджетів, ефективного та раціонального використання водних об’єктів, Департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації оголосив земельні торги у формі аукціону з продажу права оренди земельних ділянок разом із водними об’єктами.
31 Серпня, 2017 р., 16:35
Центр «Розвиток КСВ», Міністерство молоді та спорту України за підтримки Львівської обласної державної адміністрації запрошують університети та профтехнічні навчальні заклади на відкриту зустріч "Співпраця бізнесу та освіти заради кар'єри молоді".
31 Серпня, 2017 р., 14:37
31 серпня, напередодні Дня знань, на площі біля пам’ятника Іванові Франку, відбулась урочиста посвята у студенти першокурсників, а також студентів, які здобуватимуть ступінь бакалавра та магістра Львівського інституту економіки та туризму.
31 Серпня, 2017 р., 14:35
Сьогодні, 31 серпня, на площі біля адміністративного корпусу Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького відбулось Урочисте засідання Вченої ради університету з нагоди Дня знань.
31 Серпня, 2017 р., 14:34
Про перші безвізові місяці та боротьбу з контрабандою, про сміттєспалювальний завод та інвестиції, про Ryanair і монетизацію транспортних пільг... «День» вирішив обговорити актуальні питання, які постали на Львівщині, з очільником її області. Тож про успіхи та проблеми, реалії та перспективи регіону — в інтерв’ю з головою Львівської обласної державної адміністрації Олегом СИНЮТКОЮ.
31 Серпня, 2017 р., 14:32
Цього року фестиваль «Золотий Лев на вулиці - 2017»  відбудеться з 30 вересня по 3 жовтня.
31 Серпня, 2017 р., 14:31
На Львівщині житлову субсидію одержує 408 879 сімей. Уцілому підтримкою житлової субсидії охоплено понад мільйон громадян області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора