Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

28 Серпня, 2017 р., 16:53
Сьогодні, 28 серпня, у межах відзначення 50-ліття Світового Конгресу Українців, відкрилась міжнародна конференція «СКУ в 50 років і далі: Європейський контекст». Участь в урочистому відкритті взяли: голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, Президент СКУ Євген Чолій, Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе, заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей, Юрій Бобало ректор Національного університету “Львівська політехніка” Юрій Бобало та представники духівництва, громадськості та діаспори.
28 Серпня, 2017 р., 16:51
Збірна України U-17 посіла шосте місце на чемпіонаті Європи з гандболу серед команд другого ешелону, що нещодавно завершився в Клайпеді (Литва). До лав української збірної на ці змагання були запрошені новенькі воротарки львівської «Галичанки» – Вікторія Салтанюк та Марія-Луїза Воронова.
28 Серпня, 2017 р., 16:49
26 серпня Бродівські авіатори військової частини А2595 відзначили своє професійне свято – День Авіації України. З нагоди свята авіаторів приїхали привітати заступник голови-керівник апарату Львівської облдержадміністрації Маріанна Вільшинська, голова райдержадміністрації Орест Цигилик, представники громадськості.
28 Серпня, 2017 р., 16:48
Із січня цього року на веб-ресурсі Державної служби зайнятості діє новий сервіс – «Електронна черга реєстрації безробітних», тобто клієнти можуть дистанційно, в режимі он-лайн, через рубрику «Електронні послуги» записатися на прийом до спеціаліста будь-якого центру зайнятості.
28 Серпня, 2017 р., 16:46
В заключний день чемпіонату світу з веслування на байдарках і каное український екіпаж у складі львів’янина Віталія Вергелеса (тренери – Заслужені тренери України Володимир Дець та Роман Бундз), полтавчан Едуарда Шеметила, Дениса Камерилова та Дениса Коваленка з Южного здобули бронзову нагороду чемпіонату світу на дистанції 1000 м у каное-четвірці.
28 Серпня, 2017 р., 16:42
У третій день чемпіонату світу-2017 зі спортивної боротьби у Парижі (Франція), на п'єдестал пошани піднялася представниця Львівщини Юлія Ткач-Остапчук, яка від самого початку була однією з головних фавориток цьогорічного чемпіонату.
28 Серпня, 2017 р., 11:42
У неділю, 27 серпня, на вершині гори Діл, що біля села Недільна Старосамбірського району відкрили та освятили так звану «Вежу пам’яті»  - унікальну дерев’яну дзвіницю аналогів якій нема в Україні та поза її межами.
28 Серпня, 2017 р., 11:38
В п’ятий день Всесвітніх студентських Ігор (Тайбей) студентки зі Львівщини Ксенія Пантелеєва (тренери Орліковський А.В., Семеряк З.С.), Юлія Свистіль (тренери Орліковський А.В., Свистіль В.О.) та Анфіса Почкалова (тренер Свистіль В.О.) вибороли золоті нагороди.
28 Серпня, 2017 р., 11:31
У неділю,  27 серпня, відбулось офіційне відкриття Днів української діаспори  з нагоди 50-ліття Світового конгресу українців.
28 Серпня, 2017 р., 11:25
У неділю, 27 серпня, з нагоди 76-тої річниці від Дня народження великого митця, актора, Героя України відкрили та освятили погруддя Богдана Ступки. Пам’ятник митцю відкрили у його рідному містечку Куликів, Жовківського району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора