Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

23 Лютого, 2018 р., 15:22
Сьогодні, 23 лютого, Львівський обласний спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення відзначив своє 20-ліття. Диспансер надає амбулаторно-поліклінічну, консультативно-діагностичну допомогу населенню постраждалому внаслідок аварії на ЧАЕС. Із ювілеєм працівників закладу привітала заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук.
23 Лютого, 2018 р., 14:57
У рейтингу районів на Львівщині лідерами є Стрийський, Городоцький, Пустомитівський райони. Такі результати оприлюднили сьогодні, 23 лютого, під час наради  голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки з головами райдержадміністрацій та міськими головами міст обласного значення.  За словами директора департаменту економічної політики Львівської ОДА Романа Филипіва, у той же час аутсайдерами у цьому рейтингу стали Сколівський, Турківський  та  Старосамбірський райони.
23 Лютого, 2018 р., 14:54
Сьогодні, 23 лютого, у Городку на Львівщині дали старт новим виробничим потужностям підприємства “Сан Гарден”. Участь у відкритті взяли Перший віце-прем’єр-міністр-Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, керівництво та працівники підприємства. .ДП “Сан Гарден” є частиною великої європейської групи SUN GARDEN – німецької компанії з виробничими потужностями у країнах Східної Європи, яка є лідером на ринку виробництва ліжок, матраців, домашнього текстилю і декору. В Україні ДП “Сан Гарден” виробляє ковдри, подушки та наматрацники.
23 Лютого, 2018 р., 14:52
Уперше експонуватимуться разом живопис, графіка, книги і декоративно-прикладне мистецтво італійських майстрів XVI-XIX ст. зі збірок найбільших музеїв України. Твори найкращих ведутистів Франческо Ґварді, Бернардо Беллотто, Луки Карлеваріса, Каналетто вражають рівнем майстерності. Портретна галерея захоплює глибиною характеристик, віртуозністю виконання, адже ці образи вийшли з-під пензля Паоло Веронезе, П'єтро делла Веккіо та інших. Відкриття виставки «Венеція – стан душі» відбудеться 24 лютого 2018 року о 17.00.
23 Лютого, 2018 р., 14:51
Сьогодні, 23 лютого, відбулася нарада першого заступника голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського із головами об’єднаних територіальних громад області. На нараді порушили питання затвердження бюджетів, проведення заходів щодо подолання дефіциту місцевих бюджетів на оплату праці та оптимізацію чисельності працюючих бюджетних установ. «Якщо говорити про обласний бюджет минулого року, то темпи його виконання та перевиконання дозволили нам багато чого втілити. А темпи приросту добавлених показників 2017 року вищі, ніж середні по Україні. Це дозволяє стверджувати, що реформа децентралізації дала свої результати», - зазначив Ростислав Замлинський.
23 Лютого, 2018 р., 14:50
Сьогодні, 23 лютого, за участі заступника голови обласної державної адміністрації Оксани Стоколос – Ворончук відбулось засідання обласної комісії з питань забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа у Львівській області. На засіданні комісії розглянули пропозиції щодо придбання житла для одинадцяти осіб зазначених категорій у Жовківському, Кам'янка – Бузькому та Перемишлянському районах.
23 Лютого, 2018 р., 14:48
Сьогодні, у межах робочої поїздки на Львівщину Перший віце-прем’єр-міністр України Степан Кубів та голова Львівської ОДА Олег Синютка  відвідали Музей Героя Небесної Сотні Івана Бльока у Городку. Степан Кубів ознайомився із експозицією музею, яка складається із стендів, присвячених Майдану, світлин та особистих речей Івана Бльока. Перший віце-прем’єр-міністр України подарував книжки Музею.  У музеї знаходяться такі експонати особистих речей Героя  України Івана Бльока: воєнний білет, мисливський білет, гаманець, особиста  сумка, окуляри, саморобний бронежилет, каска, зірка Героя України, медаль від Філарета, к ниги про Небесну  Сотню тощо.
23 Лютого, 2018 р., 14:47
Про це сьогодні, 23 лютого, заявив на брифінгу голова Львівської ОДА Олег Синютка під час огляду виробничих потужностей ПАТ «Концерн Електрон» спільно з Першим Віце-прем'єр-міністром України Степаном Кубівим. "Це антиукраїнська політика тих очільників, які хочуть сьогодні на терени Львова та України привести машинобудівну закордонну продукцію, а не ту, яка виробляється на концерні "Електрон". Я вважаю, що це є неприпустимо. Це шовінізм у економіці та просування антиукраїнських речей у економіку", - зазначив Олег Синютка.
23 Лютого, 2018 р., 14:45
Сьогодні, 23 лютого, Перший віце-прем’єр-міністр-Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів у межах робочої поїздки на Львівщину ознайомився із роботою ПАТ “Концерн Електрон”. "Спектр країн, які сьогодні є в кооперації, говорять про те, що  наші освічені люди можуть формувати конкурентну продукцію. Якщо купити для міст України 100 трамваїв та 50 автобусів чи навпаки, то 60% локалізації виробництва дозволяє повернути в місцеві бюджети 90 млн грн.
23 Лютого, 2018 р., 14:42
Працівники відділу еколого-освітньої роботи Національного природного парку «Північне Поділля» організували та провели спільно із школярами Червоненської ЗОШ та ліцеїстами Золочівського економічного ліцею Львівської області екологічно-освітній захід «Годівничка для птахів своїми руками».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора