Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

22 Лютого, 2018 р., 11:41
Участь у програмі підвищення конкурентоспроможності Львівської області стала для учасника АТО Михайла Стефаниці кроком до чергової перемоги.
22 Лютого, 2018 р., 11:38
Сьогодні, 21 лютого, світ відзначає Всесвітній день екскурсовода. З цієї нагоди для понад 100 представників туристичного супроводу організували екскурсію  у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.
22 Лютого, 2018 р., 11:13
В Устриках Дольні (Польща) завершилися міжнародні змагання з лижних перегонів «XXXI Bieszczadzki Bieg Lotników» під патронатом НОК Польщі. Змагання відбувалися на трасі імені Станіслава Нагайовського на дистанціях 20 км для чоловіків та 10 км для жінок класичним стилем. Загалом у лижних переганах взяли участь понад 300 учасників, з поміж яких відзначилися й ветерани спорту Львівщини. Зокрема:
22 Лютого, 2018 р., 11:13
У суботу, 24 лютого, з метою популяризації лижного спорту у Львівській області відбудуться обласні особисто-командні змагання з лижних перегонів серед збірних команд районів області, міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад за програмою ХХVІІ спортивних Ігор Львівщини та ХІ обласних ігор ветеранів спорту.
22 Лютого, 2018 р., 11:12
Участь у програмі підвищення конкурентоспроможності Львівської області стала для учасника АТО Михайла Стефаниці кроком до чергової перемоги. Повернувшись із зони АТО, житель села Годині, що на Мостищині, продав авто, позичив грошей у друзів та купив міні-навантажувач. Технікою Михайло Стефаниця цікавився із дитинства, тож вирішив до цього навантажувача, що уже почав приносити прибуток, докупити самоскид з маніпулятором. Реалізувати цей задум допоміг кредит, що вдалось отримати завдяки програмі конкурентоспроможності Львівської області.
22 Лютого, 2018 р., 11:11
Вчора, 21 лютого, світ відзначає Всесвітній день екскурсовода. З цієї нагоди для понад 100 представників туристичного супроводу організували екскурсію  у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Учасники заходу  відвідали  музей, церкву, навчального корпусу. Також присутніх ознайомили із наявною на території академії військовою технікою. Із святом екскурсоводів привітав голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.
21 Лютого, 2018 р., 17:11
Упродовж двох днів, 20-21 лютого, у Львівській ОДА провели семінари із курсу «Підготовка проектів до програм міжнародної технічної допомоги». Організатори заходу - департамент міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва  Львівської ОДА у співпраці з ГО «Європейський діалог».
21 Лютого, 2018 р., 16:28
Сьогодні, 21 лютого, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка зустрівся з  Надзвичайним та Повноважним Послом Азербайджанської Республіки в Україні Азером Худаяром оглу Худієвом.
21 Лютого, 2018 р., 16:26
На товарно-сировинній біржі «Галконтракт» відбулись додаткові аукціонні торги необробленою деревиною заготівлі першого кварталу 2018 року. Торги ініційовані державними лісогосподарськими підприємствами з метою максимальної реалізації додаткового обсягу деревини, що планується ще до заготівлі у першому кварталі цього року.
21 Лютого, 2018 р., 15:25
20 лютого у НСК «Олімпійський» у м. Києві відбулась установа зустріч керівництва Міністерства молоді та спорту України, керівників молодіжних центрів з представниками європейської інформаційної агенції ЕРІКА (The European Youth Information and Counselling Agency).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора