Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

26 Лютого, 2018 р., 09:13
23 лютого  про роботу проведену у 2017 році, прозвітував голова Городоцької райдержадміністрації Володимир Ременяк. Участь у звіті взяв голова Львівської ОДА Олег Синютка.  Зокрема, як розповів Володимир Ременяк у 2017 році на Городоччині створили 811 нових робочих місць.  «Торік ми організували кваліфікований супровід 19 інвесторів на всіх етапах підготовки та реалізації проекту. Обсяг прямих іноземних інвестицій з наростаючим підсумком з початку інвестування у Городоцькому районі зростає та становить 15,7 млн доларів. Темп зростання обсягів прямих іноземних інвестицій у районі  становить 9,7%»,  - зазначив Володимир Ременяк.
26 Лютого, 2018 р., 09:12
Наприкінці березня на Львівщині відбудуться 1 та 2 етап автоперегонів «Гран-Прі Трускавця». Про це сьогодні йшлося на засіданні організаційного комітету з підготовки та проведення змагань. Змагання складатимуться з 2-х днів і відкриються 23 березня урочистим заходом на центральній площі Трускавця. Перший етап Чемпіонату України з гірських перегонів стартує вулицями міста 24 березня.
26 Лютого, 2018 р., 09:11
22 лютого у м. Трускавець у прийомну сім’ю влаштували дитину, позбавлену батьківського піклування. Про це повідомив начальник служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації Володимир Лис. За його словами, у цій прийомній сім’ї вже виховується 2 дітей, позбавлених батьківського піклування, одна з яких є рідною сестрою влаштованій дитині. Зазначимо, що у м. Трускавець функціонує дві прийомні сім’ї, у яких виховується 5 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
26 Лютого, 2018 р., 09:10
«Відкритий чемпіонат Львова з баскетболу» на вихідних  знову збере всіх учасників на матчі чергового, десятого туру. У суботу, 24 лютого, на паркеті зійдуться БК «Солевари» з Дрогобича та «Lviv Warriors». Також виявлятимуть сильнішого БК «Львів»-УАД та BC «VitaAgro» - учасники всеукраїнських змагань в межах Першої ліги. Початок матчів о 14:15 та 15:45.
26 Лютого, 2018 р., 09:08
У Львівській області станом на 23 лютого на кір захворіло 538 осіб, з них 397  дітей (згідно первинних діагнозів).  З початку року в заклади охорони здоров’я госпіталізовано 308 осіб, з них 209 дітей. Найбільше випадків зареєстровано у м.Львові – 286 осіб, з них 220 діти. Дієвим профілактичним засобом є щеплення. Його можна зробити як  дітям, так і дорослим. 
23 Лютого, 2018 р., 16:56
Виробникам автобусів, трамваїв і тролейбусів, в тому числі львівському заводу «Електорон», полегшили участь у публічних закупівлях. Про це повідомив під час робочої поїздки у Львівську область Перший віце-прем’єр міністр - Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів. «Під час публічних закупівель замовники не могли попередньо оплатити транспорт, де строк поставки виходив за межі поточного бюджетного року. Це ускладнювало роботу виробників і зменшувало можливості для замовників, які хотіли б закупити новий транспорт. Тепер ми врегулювали цю норму, щоб підтримати національного виробника та сприяти оновленню транспорту умістах. Якщо купити для міст України 100 трамваїв та 50 автобусів чи навпаки, то 60% локалізації виробництва дозволяє повернути в місцеві бюджети мінімум 90 млн грн, - наголосив Степан Кубів.
23 Лютого, 2018 р., 16:56
Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України спільно з Проектом USAID "Трансформація фінансового сектору" проводить тренінг для представників малого та середнього бізнесу: «Лізинг: особливості послуги та переваги для клієнта». Тренінг відбудеться 26 лютого на вул. Коперника 18а о 10:00.
23 Лютого, 2018 р., 16:55
Цьогоріч учасникам проекту “Рука допомоги”, який втілюється Міністерством соціальної політики України за підтримки Світового банку збільшили суму фінансової допомоги на започаткування власної справи  до  70 тис гривень.   Про це повідомила сьогодні під прес-конференції заступник начальника управління - начальник відділу оплати праці, охорони праці та соціально-трудових відносин Львівської ОДА Любов Жук.
23 Лютого, 2018 р., 16:54
Екоосвітяни Національного природного парку «Північне Поділля» організували та провели для дошкільнят ДНЗ №1 м.Броди, що у Львівській області, екологічно-освітній захід «Гіацинти – весняні квіти» – майстер-клас з виготовлення первоцвітів із гофрованого паперу.
23 Лютого, 2018 р., 15:27
Цього тижня, 117 дітей, що належать до пільгових категорій населення, поїхали оздоровлюватися до Міжнародного дитячого центру «Артек» та Українського дитячого центру «Молода гвардія». У дитячих центрах діти перебуватимуть 21 день. Метою зміни в МДЦ «Артек» є формування ціннісних орієнтирів і громадянської самосвідомості на прикладах героїчної боротьби українського народу за самовизначення і творення власної держави, ідеалів свободи, соборності та державності. Під час зміни діти будуть залучені до різноманітних програм інноваційного освітнього та культурно-мистецького центрів, дитячих студій спортивно-туристичного спрямування, фестивалів, конкурсів, тощо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора