Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

03 Березня, 2018 р., 09:23
2 березня у м. Винники відбулося урочисте відкриття 61-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Львівській області. Створення нового підрозділу сприятиме зменшенню випадків травмувань людей та мінімізує матеріальні збитки внаслідок пожеж, адже їх ліквідація розпочнеться на початковій стадії виникнення. В урочистому відкритті взла участь заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак.
03 Березня, 2018 р., 09:21
2 березня у актовій залі Франкового вишу відбулась зустріч Міністра закордонних справ України Павла Клімкіна із студентами та академічною спільнотою. Павло Клімкін розповів про специфіку дипломатичної служби і зазначив, що що студенти цього та інших вишів зможуть обійняти високі посади.
02 Березня, 2018 р., 15:05
Вчора, 1 березня, на «Арені Львів» у межах XІ спеціалізованої виставки «АгроТехніка-2018» відбулась конференція: «Додаткові можливості для виробників сільськогосподарської продукції». На конференції, яку організувалв департамент агропромислового розвитку спільно з департаментом економічної політики Львівської облдержадміністрації, аграріїв навчали як працювати в системі публічних закупівель ProZorro. Ринок публічних закупівель Львівщини склав понад 40 млрд грн з них - на закупівлі агропромислової продукції припадає понад 21% від оголошеної вартості на торги, а це понад 8 млрд грн бюджетних коштів.
02 Березня, 2018 р., 15:04
За рішенням конкурсної комісії від 1 березня 2018 року, відкритий захист конкурсних пропозицій розпочнеться о 9.30 год 6 березня 2018 року за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 12, у приміщенні Львівського обласного молодіжного центру. Припинено участь у конкурсі трьох громадських об’єднань через  невідповідність вимогам Постанови Кабінету Міністрів України від 12.10.2011 №1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка» (зі змінами) (Рішення 3).
02 Березня, 2018 р., 14:35
Сьогодні, 2 березня, міністр закордонних справ України Павло Клімкін в межах свого робочого візиту на Львівщину вшанував пам'ять загиблих на Майдані патріотів. Лампадки та квіти поклали до могил Героїв Небесної Сотні, що на Личаківському кладовищі.
02 Березня, 2018 р., 14:34
Сьогодні, 2 березня, відбулися заходи з нагоди відзначення 203-ї річниці від дня народження о. Михайла Вербицького. Вшанували пам’ять видатного українського композитора Міністр закордонних справ України Павло Клімкін, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, громадськість. «Я дуже вдячний за те, що ми разом можемо віддати шану такій людині. Великій людині – велика шана. Все це говорить за себе. Адже Михайло Вербицький створив пісні, які по-справжньому зараз є народними. Те, як ми зараз виконуємо Гімн і є шаною, адже його душа завжди була з Богом і Україною», - зазначив Павло Клімкін.
02 Березня, 2018 р., 14:33
Сьогодні, 2 березня, у Львівській ОДА відбувся круглий стіл «Екологічні проблеми Львівської області та шляхи їх розв’язання на засадах збалансованого розвитку». Актуальні питання екологічної сфери об’єднали представників органів місцевого самоврядування, громадськості, виконавчої влади та науковців. «Ми не обмежуємось лише громадськими організаціями, адже розуміємо, що розв’язувати ті проблеми, які сьогодні стоять перед нами, маємо спільно – влада, наука, бізнес і громадськість», - зазначила голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко. 
02 Березня, 2018 р., 14:32
Cьогодні, 2 березня, під час робочого візиту на Львівщину Міністр закордонних справ України Павло Клімкін  зустрівся з головою Львівської ОДА Олегом Синюткою та головою Львівської обласної ради Олександром Ганущиним. Під час зустрічі очільник області ознайомив Міністра закордонних справ України із інвестиційним кліматом Львівщини, зокрема закцентував увагу на створенні нових підприємств.
02 Березня, 2018 р., 12:11
У середу, 7 березня, у Львівському обласному молодіжному центрі (вул.Винниченка, 12) відбудеться фкстиваль літніх таборів. Відтак, усіх охочі зможуть дізнатися, про літні можливості корисного відпочинку, а саме: як долучитись до організації табору, розвинути нові навички, як стати лідером (counselors) для групи, та корисно провести літо 2018.
02 Березня, 2018 р., 10:37
У переддень свята, 2 березня, у Львівській обласній бібліотеці для дітей відбудуться різноманітні заходи, серед них - літературний квест-марафон, та навіть  творчий поєдинок літературних студій . Тут очікують багатьох письменників – і досвідчених, і тих, котрі лише роблять свої перші кроки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора