Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

11 Березня, 2018 р., 20:17
Упродовж 9-10 березня у Львові триватиме форум «Креативний прорив». Розпочався форум з презентації нової стратегії Львова – Стратегії прориву. «Свого часу місто Львів кинуло виклик усім існуючим стереотипам, і, на сьогодні, на мою думку, в Україні конкурентів немає. Львів – дуже креативне місто. Усвідомлюючи це, держава виділяє грошові ресурси на його розвиток. І дуже важливо, щоб сьогодні місто не переборювало консерватизм держави, а вело її за собою. Якщо ми ту концентрацію мудрих креативних людей, яку ми маємо сьогодні, перетворимо на машину, яка тягтиме за собою – матимемо успіх», - зазначив під час відкриття форуму голова Львівської ОДА Олег Синютка.
11 Березня, 2018 р., 20:16
7 березня у Музеї історії релігії представили експозицію присвячену греко-католицькому священику, місіонеру, капелану УГА, громадському діячу, священномученику Омеляну Ковчу. В експозиції «Слідами блаженного отця Омеляна» презентували особисті літургійні речі отця - фелон, єпитрахиль, нарукавники, пояс. А також скарбничку із церкви Святого Івана Хрестителя села Коросне Львівської області, де правив отець Омелян.  
11 Березня, 2018 р., 20:15
  7 березня голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із ведучим відомої програми «Світовий тур» Артуром Ченсом. Під час зустрічі очільник області ознайомив представника медіа із туристичним потенціалом Львівщини.
11 Березня, 2018 р., 20:12
У Львівській області облаштували 15 точок – 24 камери відеонагляду на автомобільних дорогах загального користування державного значення.  Автошляхи облаштували камерами за рахунок коштів обласного бюджету у межах реалізації Програми з організації та безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах, вулицях міст, інших населених пунктів Львівської області.
11 Березня, 2018 р., 20:11
Департамент міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва продовжує здійснювати навчально-методичну діяльність у сфері ефективного залучення коштів міжнародної технічної допомоги територіальними громадами Львівської області. У цьому контексті 6-7 березня відбулися другий та третій семінари із циклу: “Менеджмент проектів міжнародної технічної допомоги” за організації департаменту та за партнерства з ГО “Європейський діалог” в особі керівника аналітичної програми Олександра Софія. Темою другого та третього семінарів була “Розробка бюджету проекту”.
11 Березня, 2018 р., 20:10
Відповідно до рішення Координаційно-дорадчої ради з питань підприємництва при Львівській обласній державній адміністрації від 07.03.2018 року оголошується конкурс на громадську посаду бізнес-омбудсмена у Львівській області. Конкурс розпочинається 7 березня 2018 року. Термін подачі документів – 30 календарних днів. Кандидат на посаду бізнес-омбудсмена повинен подати такі документи:
11 Березня, 2018 р., 20:09
7 березня відбулась нарада під головуванням очільника області Олега Синютки щодо співпраці Львівської митниці ДФС з громадським середовищем Львівщини. Голова Львівської ОДА Олег Синютка представив представниками громадських організацій нового в.о. начальника Львівської митниці ДФС Василя Германа.
07 Березня, 2018 р., 14:23
Сьогодні, 7 березня, відбулась зустріч голови Львівської ОДА Олега Синютки із керівниками підприємств будівельної галузі та працівниками професійно-технічних навчальних закладів. В центрі зустрічі – реалізація проекту «Львівський освітньо-промисловий ХАБ».  
07 Березня, 2018 р., 14:22
Сьогодні, 7 березня, голова Львівської ОДА Олег Синютка ознайомився із роботою Львівського казенного експериментального підприємства засобів пересування і протезування. Підприємство забезпечує протезно-ортопедичними виробами осіб з інвалідністю п'яти західних областей України: Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської, Волинської та Рівненської, засобами для пересування – осіб з інвалідністю всієї України.
07 Березня, 2018 р., 14:21
Сьогодні, 7 березня, під час проведення засідання Координаційно-дорадчої ради з питань підприємництва при Львівській облдержадміністрації відбулось підписання Меморандуму про співпрацю між ПАТ "Львівобленерго" та підприємницьким середовищем Львівщини у сфері електроенергетики.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора