Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Тут люди смакують життя», - відомий travel-журналіст про Львівщину

Дата: 11.03.2018 20:15
Кількість переглядів: 65

Фото без опису   7 березня голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із ведучим відомої програми «Світовий тур» Артуром Ченсом. Під час зустрічі очільник області ознайомив представника медіа із туристичним потенціалом Львівщини.

«Я дуже радий зустрітися з людиною, яка побачила весь світ. У мене є мрія – так, як і ви подорожувати. А друге бажання – відвідати всі країни, повернутися на Львівщину і зрозуміти, що тут – найкраще», - зазначив Олег Синютка.

У центрі програми «Світовий тур» – ведучий, який відвідав 163 країни. Програма яскраво демонструє місця з природним ландшафтом, історичні постаті та культурну спадщину з усього світу.

«На Львівщині я побачив багато молодих людей, які хочуть працювати для своєї країни, я побачив людей, які смакують життя», - наголосив Артур Ченс.

Під час візиту на Львівщину Артур Ченс ознайомився із архітектурною та історичною спадщиною Львова, а також відвідав туристичні міста – Славське, Угрич, Трускавець, Жовкву, Дрогобич.

Програма «Світовий тур» відрізняється від традиційних програм про подорожі – Артур виступає більш як телевізійний тур-гід, з тревел-журналіста перетворюється на оповідача, який бере інтерв’ю, ділиться інформацією про всі деталі та особливості надзвичайної подорожі довкола світу, в тому числі унікальну їжу, винятковий одяг, рідкісне житло, народні святкування, сутність місцевої культури, епічні сцени тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора