Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Львова в Україні конкурентів немає, - Олег Синютка на відкритті форуму «Креативний прорив»

Дата: 11.03.2018 20:17
Кількість переглядів: 83

Фото без опису Упродовж 9-10 березня у Львові триватиме форум «Креативний прорив». Розпочався форум з презентації нової стратегії Львова – Стратегії прориву. «Свого часу місто Львів кинуло виклик усім існуючим стереотипам, і, на сьогодні, на мою думку, в Україні конкурентів немає. Львів – дуже креативне місто. Усвідомлюючи це, держава виділяє грошові ресурси на його розвиток. І дуже важливо, щоб сьогодні місто не переборювало консерватизм держави, а вело її за собою. Якщо ми ту концентрацію мудрих креативних людей, яку ми маємо сьогодні, перетворимо на машину, яка тягтиме за собою – матимемо успіх», - зазначив під час відкриття форуму голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Форум «Креативний прорив» об’єднав у Львові спільноту креативних людей з усієї країни для створення нової моделі креативного, соціально відповідального, партисипативного міста.

Упродовж двох днів у Львові презентують перші напрацювання щодо Стратегії прориву міста Львова до 2027 року. Формат презентації буде у вигляді максимальної залученості ключових стейкхолдерів до її реалізації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора