Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

26 Грудня, 2019 р., 15:00
Актуальні питання захисту прав дітей обговорено сьогодні, 26 грудня, під час засідання комісії з питань захисту прав дитини, яку провів заступник  голови райдержадміністрації Володимир Крушельницький. Зокрема, комісією  розглянуто та погоджено висновок служби у справах дітей  райдержадміністрації про призначення опікуна-піклувальника над дитиною-сиротою  та дітьми, позбавленими батьківського піклування. Заслухано звіти про стан виховання, утримання та розвитку дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, які виховуються у прийомній сім’ї  в  смт.Верхнє  Синьовидне та  дитини-сироти, яка виховується у  прийомній сім’ї  в с.Нижня Рожанка, а також  звіти щодо здійснення нагляду за усиновленими дітьми.  Окрім цього, затверджено  індивідуальні  плани  соціального захисту дитини, позбавленої батьківського піклування, дитини-сироти та  трьох дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах та перебувають на обліку служби у справах дітей.
26 Грудня, 2019 р., 14:49
Сьогодні, 26 грудня, голова райдержадміністрації  Богдан  Янко   відвідав   Сколівську  академічну гімназію, де відбулась робоча нарада  з директорами загальноосвітніх закладів середньої освіти  Сколівщини.  Під час  зустрічі  очільник району  охарактеризував основні  напрями  реформ, які реалізовуються  на державному та місцевому рівнях,  наголосив  на професійності  педагогів,   формуванні позитивного іміджу закладів освіти, а також обговорено питання  матеріально-технічного забезпечення навчальних закладів,   організації харчування, фінансування та виплати заробітної плати тощо.  « Мудрості та виваженості, активної  життєвої позиції, здоров’я, щастя та Божого благословення», - побажав  голова райдержадміністрації  освітянам напередодні  новорічно-різдвяних  свят.
24 Грудня, 2019 р., 16:27
 Сьогодні, 24 грудня, до Сколівської райдержадміністрації  завітали представник  родини Турчиняків (внук Богдана та Христини), вихідців зі Стрийщини, які мешкають у Філадельфії (США) Олександр Бегей  та  голова «Спілки учасників АТО Стрийщини», ветеран АТО Юрій Драпалюк, з метою вручення фінансової  допомоги  родинам загиблих у російсько-українській війні захисників зі Сколівщини. Зокрема, Олександр Бегей   вручив  від української   діаспори  у Філадельфії  грошову допомогу  матері  Володимира Гриціва з Волосянки, матері  Дмитра Урбанського  та братові Сергія Супруна зі Славська. Під час зустрічі голова райдержадміністрації  Богдан Янко подякував меценатам за підтримку  та фінансову допомогу  родинам захисників,  а  матерям  висловив  особливі  слова  вдячності   за виховання справжніх патріотів,  за материнську  любов, за терпіння та розуміння. 
24 Грудня, 2019 р., 14:18
Колектив Сколівської  райдержадміністрації  з глибоким  сумом  сприйняв  звістку про  передчасну смерть   колишньої начальниці фінансового управління райдержадміністрації  Марії Євгенівни Шунькової.  Висловлюємо щирі  співчуття рідним та близьким.
24 Грудня, 2019 р., 10:49
До 31 грудня триває прийом заявок до Трастового фонду на отримання технічної допомоги для проектів у сферах енергоефективності та відновлюваної енергетики. Про це повідомили в управління енергозбереження департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської облдержадміністрації. У межах реалізації положень Меморандуму про взаєморозуміння у сферах енергоефективності та відновлюваної енергетики між Держенергоефективності та МЗС Фінляндської Республіки, в Україні створений Фінсько-український  трастовий фонд.
23 Грудня, 2019 р., 10:14
У п'ятницю, 20 грудня,  під час засідання ХХХVII сесії Сколівської районної ради  затверджено районний  бюджет Сколівського району на 2020 рік,  з доходів та видатків у загальній сумі  280 056 800 грн, в тому числі: - доходи районного  бюджету у сумі 280 056 800 грн, в тому числі доходи загального фонду районного бюджету – 278 721 100 грн, доходи спеціального фонду районного бюджету – 1 335 700 грн; -  видатки районного бюджету у сумі 280 056 800 грн, в тому числі видатки загального фонду районного бюджету – 278 351 100 грн, видатки спеціального фонду районного бюджету – 1 705 700 грн; -  оборотний залишок бюджетних коштів районного бюджету  у сумі  100 000 грн, що становить 0,04 відсотка видатків загального фонду районного бюджету; -  резервний  фонд районного бюджету у розмірі 300 000 грн, що становить 0,1 відсотка видатків загального фонду районного бюджету.
20 Грудня, 2019 р., 15:30
Головне управління Державної казначейської служби України у Львівській області інформує, що з 01.01.2020 року органи Казначейства переходять на роботу з новим Планом рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затвердженим наказом Міністерства фінансів України від 31.12.2013 № 1203. У зв'язку з цим, всі дохідні та видаткові рахунки, які на цей час функціонують в Казначействі України (МФО банку 899998 та 820172), у кінці 2019 бюджетного року будуть закриті.
20 Грудня, 2019 р., 15:11
Сьогодні, 20 грудня, голова райдержадміністрації Богдан Янко, заступники  голови  та начальники  структурних  підрозділів райдержадміністрації  взяли участь в   засіданні ХХХVII  сесії Сколівської районної ради. Серед основних питань  порядку денного: уточнення районного бюджету Сколівського району  на 2019 рік,  внесення змін в обсяг  районного бюджету Сколівського району на 2019 рік, затвердження розпоряджень  голови райдержадміністрації  та договорів  на   міжбюджетні трансферти, затвердження районного бюджету Сколівського району на  2020 рік;  затвердження штатного розпису та кошторису видатків по апарату Сколівської  районної ради на 2020 рік;  затвердження галузевих районних програм; передача  спального корпусу №1, А-2 Сколівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 Сколівської районної ради Львівської області в безоплатне  користування (позичку) НПП «Сколівські Бескиди», затвердження технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення  (відновлення)  меж населеного пункту с.Орявчик Козівської  сільської ради.
19 Грудня, 2019 р., 14:17
Сколівська ДПІ інформує,  про внесення змін до ЗУ «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та Податкового Кодексу України метою яких є зменшення детінізації у сфері торгівлі та послуг. Відповідно до нових норм при розрахунку за надані послуги використання реєстратора розрахункових операцій є обов’язковим:
18 Грудня, 2019 р., 17:00
На виконання наказу відділу освіти Сколівської райдержадміністрації від 26.11.2019 року №276 «Про проведення ІІ (районного) етапу ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика» 07 грудня 2019 року в районі був проведений ІІ етап ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. У конкурсі взяли участь 188 учнів 3-11 класів. Проводився він із метою піднесення престижу української мови та популяризації її серед молоді.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора