Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

21 Січня, 2020 р., 10:35
Закон України  "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування"  передбачає, що профілактика нещасних випадків на виробництві є одним з основних завдань Фонду соціального страхування України. Виконання функцій та обов'язків Фонду щодо запобігання нещасним випадкам покладається на страхових експертів з охорони праці. Вони, зо­крема, мають право вносити робото­давцям обов'язкові для виконання подання про порушення законодав­ства про охорону праці, а централь­ному органу виконавчої влади, що реалізує державну політику в галузі охорони праці, — подання щодо за­стосування адміністративних стяг­нень або притягнення до відповідаль­ності посадових осіб, які допустили порушення, а також про заборону подальшої експлуатації робочих міс­ць, дільниць і цехів, робота у яких становить загрозу здоров'ю або жит­тю працівників.
20 Січня, 2020 р., 16:04
Сьогодні, 20 січня, голова райдержадміністрації Богдан Янко  провів апаратну нараду  за участі заступників  голови райдержадміністрації, керівника апарату,  начальників  й працівників структурних підрозділів райдержадміністрації  та її  апарату. Під час наради обговорено основні завдання за результатами  наради з головами райдержадміністрацій та міськими головами міст обласного значення, що відбулася 17 січня у Львівській облдержадміністрації. Зокрема,    це - наповнення  місцевих  бюджетів: надходження земельного  податку, акцизу, туристичного збору,   заходи з оптимізації  у сфері освіти, культури  та охорони здоров’я,  легалізація виплати заробітної плати та зайнятості населення, легалізація лісопильних об’єктів; ремонт доріг,   планування   робіт  по об’єктах капітального будівництва, розгляд звернень громадян, які поступають на «Гарячу лінію області» тощо.
20 Січня, 2020 р., 12:09
Служба геології та надр України запустила Інвестиційний атлас надрокористувача. Його створили спільно із ДНВП «Геоінформ України», НАК «Надра України», ДГП «Укргеофізика» та Українським державним георозвідувальним інститутом. «Інвестиційний атлас надрокористувача – один із елементів загальної урядової політики open door policy (політики відкритих дверей), яка спрямована на залучення інвесторів, у тому числі й іноземних, для розвитку ресурсного потенціалу нашої держави» - зазначає голова Державної служби геології та надр України. Атлас знаходиться у вільному доступі на офіційному сайті Державної служби геології та надр України.
20 Січня, 2020 р., 11:12
Про це  16 січня повідомив міністр оборони України Андрій Загороднюк. Керівник оборонного відомства зауважив, що вік призову з 18 років чітко прописаний у законі і ніколи не змінювався. Відповідно, Указ Президента № 13/2020 "Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2020 році" виданий відповідно до вимог чинного законодавства України.
17 Січня, 2020 р., 15:46
Степан Андрійович Бандера - український політичний діяч, голова Проводу ОУН (Р), борець за незалежність України у XX сторіччі. До 111 річниці від дня народження цієї видатної особистості працівники НД смт. В. Синьовидне представили до перегляду фільм "Яким насправді був С. Бандера" учням 8-10 класів Верхньосиньовидненської ЗОШ І-ІІІ ст.
17 Січня, 2020 р., 15:45
Учні 7 класу Сколівської ЗОШ І-ІІІ ст. провели урок історії в часі демонстрування виставки "Фактор свободи", підготовленої Українським інститутом національної пам'яті та Центром досліджень визвольного руху, приуроченої Дню соборності України. Ідеться про три величні постаті українських подвижників та націоналістів - гетьмана Івана Мазепу, Голову Директорії УНР Симона Петлюру та Провідника ОУН-УПА Степана Бандеру. У рамках виставки подано всі ключові фактори їх діяльності на благо розвитку України як держави.
17 Січня, 2020 р., 14:47
Сьогодні, 17 січня, призначено державні соціальні допомоги 54 малозабезпеченим  сім’ям  району.  Призначення вищевказаних  соціальних допомог  затверджено  під час засідання  комісії  з розгляду питань призначення державних соціальних допомог малозабезпеченим сім’ям, житлових субсидій та пільг за місцем проживання під головуванням заступника голови райдержадміністрації  Володимира Крушельницького.
17 Січня, 2020 р., 14:42
Сьогодні, 17 січня,  керівник апарату райдержадміністрації  Іван  Ватагович  провів   робочу нараду з керівниками  структурних підрозділів  райдержадміністрації та її апарату. Під час  наради  обговорено  організаційні  питання діяльності, підведено підсумки  роботи за  поточний  тиждень  та  планування   основних напрямків роботи на наступний тиждень,  питання ведення діловодства та документообігу,  формування завдань, ключових показників результативності, ефективності та якості  службової діяльності державних службовців, які займають  посади  державної служби категорії «Б» та «В», адміністрування  офіційного веб сайту.
17 Січня, 2020 р., 12:24
Фінансове управління повідомляє, що за січень - грудень  2019 року до загального фонду місцевих бюджетів надійшло 122268,0 тис.грн  податків, зборів (обов’язкових платежів), що складає 101,8 відсотка до затверджених показників на рік  (+2214,2  тис.грн). Порівняно з  аналогічним  періодом минулого року  поступлення доходів зросли на 113,9 відсотка, або 14941,0 тис.гривень.
17 Січня, 2020 р., 11:50
Вчора, 16 січня,   100-літній  ювілей   відсвяткувала жителька Сколівщини Савчин Анастасія Михайлівна,  яка народилась  16 січня 1920  року в с.Головецько. З нагоди   поважної  дати до ювілярки завітали   директор Сколівського  районного територіального центру  соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Михайло Свистун та   Головецький  сільський голова Федір Радевич,    які вручили іменинниці   вітальну адресу від керівництва району, квіти  та солодощі, побажавши  п.Анастасії міцного  здоров’я, сили,  наснаги, добра та миру. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора