Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Адміністрація Сколівської ЦРЛ повідомляє:

Дата: 10.04.2020 12:57
Кількість переглядів: 267

Збільшується реєстрація випадків коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні та у Львівській області. За даними МОЗ України станом на 10.04.2020 р. в Україні лабораторно підтверджено 2203 випадки та 69 летальних випадків. Найбільше випадків  - Чернівецька область (366), м.Київ (348), Івано-Франківська область (254), Тернопільська область (196). Смертність переважно серед жіночого населення. Уражені різні вікові групи.


Станом на 10.04.2020 р. у Львівській обласній інфекційній лікарні на лікуванні перебуває 85 осіб. У 82 пацієнтів позитивний результат тесту на коронавірус, з них 3 особи померли. Десять осіб знаходяться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії. 3 пацієнтів одужали.
Епід. ситуація в Україні ускладнюється. В районі спокійна епід. ситуація, захворювань не виявлено, звертань не було.
З метою запобігання заносу коронавірусної інфекції COVID-19 у стаціонарні відділення ЦРЛ, просимо, з симптомами респіраторної інфекції звертатися тільки до сімейного лікаря. За його вказівками діяти подальше. Постановка швидких тестів проводиться також сімейним лікарем. Коронавірусна інфекція не лікується в умовах Сколівської ЦРЛ, а у спеціально виділених установах, куди скеровує тільки диспетчер швидкої допомоги. При виявленні у себе або у рідних ознак підвищення температури тіла, кашель, слабість, затруднене дихання негайно інформувати сімейного лікаря, або 103, або 112.
Незабудьте повідомити про можливий контакт з хворими або контактними на коронавірусну інфекцію.
Не звертайтеся самостійно в медичні установи без координації сімейного лікаря або диспетчера швидкої допомоги (тел. 103).
Пам’ятайте, правильна поведінка збереже Ваше здоров’я і життя.
- Не виходьте з дому без особливої потреби;
- Не ходіть в гості, не організовуйте гостини вдома;
- Правильно носіть маску, так, щоб вона щільно прилягала до обличчя. Заміна маски через кожні 2-3 години. Маску після використання – знищити. Перед одяганням маски та після її зняття – ретельно вимийте руки;
- Витримуйте дистанцію при розмові;
- Забезпечте чистоту і дезінфекцію у своїх оселях і на подвір’ях;
Виконуйте запобіжні заходи і все буде добре.
Будьмо здорові.

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора