Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Львівської ОДА закликає мешканців Львівщини святкувати Великдень вдома

Дата: 10.04.2020 11:04
Кількість переглядів: 338

Фото без описуГолова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький закликає мешканців Львівщини відсвяткувати світле свято Воскресіння Господнього, не порушуючи карантину. «Шановні мешканці області. Дата закінчення карантину залежить від нас з вами! Попереду велике свято – Великдень. І відсвяткувати ми його маємо не порушуючи карантинних обмежень. Адже життя і здоров’я кожного українця - наш головний пріоритет і найбільша цінність», - наголошує Максим Козицький.

Очільник Львівщини зазначає, що в області посилюється контроль за існуючими карантинними заходами та вживаєть нових.

«Перше, в ці дні органи правопорядку будуть працювати у посиленому режимі. В містах буде посилено роботу органів Нацполіції та Нацгвардії. Штрафів у 17 тисяч гривень уникнути не вдасться», - додає Максим Козицький.

Окрім того, упродовж усіх вихідних, в населених пунктах області здійснюватиметься санітарна обробка. Миття вулиць здійснюється з використанням речовин, що містять хлор. Відтак, облдержадміністрація радить мешканцям залишатись вдома.

«Львівська обласна державна адміністрація працює у режимі максимального сприяння. Всеукраїнська Рада церков погодилась, що сьогодні масові заходи, навіть релігійні, мають бути обмежені. А богослужіння будуть відбуватись у режимі відеотрансляції. Ми започатковуємо нові традиції та сімейні цінності, сидимо вдома, бо треба вберегти родину», - наголошує Максим Козицький.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора