Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини, оголошення

25 Лютого, 2020 р., 11:46
Герої не вмирають! Вони живуть навіки у серцях і в пам'яті народу України.Помолімося за Небесну сотню та за кожного,хто постраждав і ще страждає. Годину пам'яті "Пом'яни, Україно, їхні імена" проведено бібліотекарями Сколівської районної бібліотеки для УТОС.
24 Лютого, 2020 р., 17:34
Під такою назвою спільно з Народним домом у бібліотеці с.Козьова було проведено  патріотичну годину "Небесна Сотня у вирій полетіла". Про трагічні події на Майдані розповіла ведуча заходу зав. бібліотекою-філії Прендецька І.М. Також учасники заходу декламували вірші, пісні присвячені подіям на Євромайдані та Героям Небесної Сотні. Присутні мали змогу переглянути книжкову виставку сучасних українських авторів про події на Майдані, а також світлини Героїв Небесної Сотні. Всі учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам'ять полеглих.
24 Лютого, 2020 р., 17:30
Мова – одне з чудес, створене людьми. Українська мова особлива. Вона барвиста і милозвучна, ніжна і ласкава. Доки жива мова, доти живий і народ. В книгозбірні с. Коростів проведено літературну годину «Мова – скарбниця духовності народу». Діти декламували вірші про мову, а також була оформлена книжкова виставка «Плекаймо рідну мову».
24 Лютого, 2020 р., 17:28
В селі Орів - 1 проведено годину пам'яті « Зростаймо патріотами своєї країни». Відкрила захід завідувач  народним домом Болюк І.В.  Вчитель історії  місцевої школи Яворський З.І. розповів про події 2013 -2014 років, які відбулися на Майдані. Настоятель церкви Покрови о. Ярослав відправив поминальну молебень за Небесну Сотню та воїнів, які загинули на війні. Вчителі, учні разом з учасниками АТО вшанували Небесну Сотню хвилиною мовчання. Відтак  зав. бібліотекою Гресько С.П. зробила перегляд літератури книжкової виставки «На варті наших душ – Небесна Сотня».
14 Лютого, 2020 р., 16:04
13 лютого 2020 року у приміщенні актового залу Сколівської школи мистецтв м. Сколе відбулась Міжнародна науково – практична конференція «Мистецька освіта в навчальному процесі» для викладачів мистецьких та дитячих музичних шкіл. Організатором даного заходу виступив декан факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського НПУ імені М. П. Драгоманова Василь Федоришин за підтримки благодійного фонду Андрія Лопушанського та відділу культури Сколівської районної державної адміністрації. У заході взяли участь 50 викладачів мистецьких шкіл Сколівського району.
11 Лютого, 2020 р., 16:11
Сьогодні, 11 лютого, голова райдержадміністрації Богдан Янко та  заступник голови райдержадміністрації Володимир  Крушельницький з робочим візитом відвідали історико-краєзнавчий  музей "Сколівщина". Під час візиту  підведено підсумки  діяльності музею в 2019  році та окреслено перспективи розвитку  й основні  ініціативи  на поточний рік.  Богдан Янко висловив   вдячність  дирекції музею за  ініціативність  та результативність в роботі, за  створення і  збереження  скарбниці  історії та культури  на Сколівщині.
05 Лютого, 2020 р., 15:58
05 лютого 2020 року о 10 год. в актовому залі РНД «Бескид» відбувся публічний звіт  в.о. начальника відділу культури Сколівської райдержадміністрації «Про підсумки діяльності закладів культури Сколівського району за 2019 рік та пріоритетні напрямки на 2020 рік».
30 Січня, 2020 р., 15:11
"Їх тут триста, як скло, товариство лягло ..." Тим, хто в боротьбі за волю і кращу долю України не дожив до сьогоднішнього дня, сплять в знаних і безіменних могилах, розкиданих по рідній і чужій землі - присвячено Годину пам'яті:  "Подвиг - який не знає забуття" з нагоди  102-ї  річниці боїв під Крутами,  проведено  в читальному залі Сколівської центральної районної бібліотеки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора