Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулась Міжнародна науково – практична конференція «Мистецька освіта в навчальному процесі»

Дата: 14.02.2020 16:04
Кількість переглядів: 679

Фото без опису13 лютого 2020 року у приміщенні актового залу Сколівської школи мистецтв м. Сколе відбулась Міжнародна науково – практична конференція «Мистецька освіта в навчальному процесі» для викладачів мистецьких та дитячих музичних шкіл. Організатором даного заходу виступив декан факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського НПУ імені М. П. Драгоманова Василь Федоришин за підтримки благодійного фонду Андрія Лопушанського та відділу культури Сколівської районної державної адміністрації. У заході взяли участь 50 викладачів мистецьких шкіл Сколівського району.

З доповідями та майстер-класами по тематичних напрямках виступили заслужений діяч мистецтв України Василь Федоришин та професор Hong Kong City University Давид Ван Кань.

Дана конференція дала унікальну можливість учасникам та гостям обмінятися досвідом та обговорити проблеми і досягнення у галузі мистецької освіти.

Відділ культури Сколівської районної державної адміністрації висловлює щиру подяку всім організаторам та учасникам Міжнародної науково – практичної конференції «Мистецька освіта в навчальному процесі». Без Вашої підтримки проведення даного заходу було б неможливим.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора