Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

06 Серпня, 2018 р., 10:34
3 серпня, у Львівській обласній державній адміністрації відбулась нарада щодо дотримання правил безпеки дорожнього руху гостями та мешканцями Львівської області. У межах наради присутні порушили питання необхідності напрацювання дієвих механізмів, що допоможуть запобігти дорожньо-транспортним пригодам на території Львівської області, а відтак, зменшить кількість травматизму на дорогах.
06 Серпня, 2018 р., 10:31
3 серпня в інформаційній агенції "Гал-інфо" відбулась відкрита дискусія «Сімейні лікарі: правда і вигадки». Науковці та практикуючі лікарі обмінялися думками щодо процесу впровадження медичної реформи та сприйняття суспільства нововведень у медицині. Сімейний лікар смт. Краковець Ігор Заставний переконаний, що важливим елементом ефективного впровадження реформи є командна робота.
06 Серпня, 2018 р., 10:28
На Львівщині пропонують сімейний відпочинок для поранених учасників ООС (АТО), батьків загиблих учасників ООС (АТО) та батьків Героїв Небесної Сотні. Про це інформують у департаменті з питань соціального захисту Львівської ОДА. Скористатись послугами з сімейного відпочинку можуть:
06 Серпня, 2018 р., 10:26
У місті Софія, Болгарія, тривають престижні міжнародні змагання зі стрільби з лука – Гран-Прі Європи. Цьогоріч у змаганнях беруть участь 281 кращих спортсменів континенту (172 чоловіків та 109 жінок), які представляли команди 34 країн Європи.
06 Серпня, 2018 р., 10:14
3 серпня у Львівському обласному молодіжному центрі американка з Львівщини Анастасія Шибітов презентувала Модель ООН. Зокрема Анастасія розповіла про те, що таке Модель ООН, ознайомила з перевагами реалізації програми Моделі ООН в освітніх установах. «У мене є три причини чому я приїхала в Україну. Перша – це розповсюдити модель ООН в українських школах з підвищеною програмою англійської мови. Щоб учні та студенти мали можливість практикувати свою розмовну англійську мову. Друга – це встановити міжнародні стосунки між українськими та англійськими школами, які займаються моделлю ООН. Третя – це дати можливість українським учням, які будуть приймати активну роль в моделі ООН, поїхати за кордон», - зазначила Анастасія Шибітов.
06 Серпня, 2018 р., 09:31
Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації закликає мешканців та гостей області дотримуватись правил безпеки поводження на воді під час літнього відпочинку. Загальні правила поведінки на воді:
03 Серпня, 2018 р., 15:01
Для збереження дорожнього покриття автомобільних доріг від руйнування великоваговими транспортними засобами у період спекотної погоди, обмежується проїзд територією Львівської області автомобільного транспорту загальною вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь понад 7 тонн у денний час доби з 10:00 год до 22:00 год у разі підвищення температури повітря понад +28ºС.
03 Серпня, 2018 р., 14:59
Сьогодні у с. Новосілка (Пустомитівського р-ну) стартував 4-ий Форум молоді, що має назву «Слухаю серцем». У заході беруть участь 250 молодих люди віком 14-29 років, орієнтовна кількість 250 осіб, майже усі із осередків, якими опікуються монахи салезіяни: школи, парафії, молодіжні центри (ораторії). Впродовж цих трьох днів на усіх учасників чекатиме: життя в наметах, кухня просто неба, нові знайомства, цікаві дискусії, інтерактивні завдання, професійні доповідачі, концерт-вечірка, нічна ватра тощо.
03 Серпня, 2018 р., 14:58
Упродовж січня-липня 966 жителів Львівщини стали учасниками проекту «Рука допомоги», із них 399 працевлаштували, 38 осіб взяли участь у громадських роботах, 92 особи з числа малозабезпечених чи вимушено переміщених осіб отримали позитивне рішення про надання безвідсоткової фінансової допомоги для відкриття власної справи, а 13 суб’єктів господарської діяльності скористаються державним мікрокредитом для розширення бізнесу.
03 Серпня, 2018 р., 14:57
Сьогодні, 3 серпня, з нагоди Дня Повітряних сил Збройних сил України в області відзначили військовослужбовців. Із вітальним словом до присутніх звернувся голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка. «Повітряні сили - це еліта українського війська. Ми розраховуємо на вас. Там, де підводить техніка, де горить залізо - там мусить бути людина. А людина - це надія. Я щиро вітаю вас зі святом. Нехай кожна ваша ракета уражає ціль агресора. Нехай кількість посадок дорівнює кількості злетів і небо України завжди буде нашим», - зазначив Олег Синютка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора