Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

08 Серпня, 2018 р., 15:41
Сьогодні, 8 серпня, відбувся черговий майстер-клас «Літньої дитячої іконописної школи». У Музеї «Староскварявський іконостас 16-18ст»  зібрались діти із нахилом до малювання старшого і середнього шкільного віку зі Старої Скваряви та сусідніх сіл Жовківщини.
08 Серпня, 2018 р., 14:56
Сьогодні, 8 серпня, голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із отцем Ростиславом Пендюком – головою Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ. Під час зустрічі обговорили організаційні моменти підготовки та проведення Третього всеукраїнського Фестивалю "Вітер На-Дії".
08 Серпня, 2018 р., 14:54
У неділю, 12 серпня, у межах відзначення Міжнародного дня альпінізму на Львівщині відбудеться благодійне сходження «Гори доступні для всіх! Мандруй на Пікуй». «Я хотіла б привітати усіх, хто дотичний до альпінізму та досягає своїх вершин і цілей, з таким чудовим святом. Ви своїми вчинками заряджаєте до нових звершень людей, які за вами спостерігають і, насправді, вселяєте віру в те, що немає нічого неможливого. Управління туризму та курортів спільно з управлінням фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації задумало таку нестандарту для відзначення професійних свят подію – мандрівку на гору Пікуй. Найвищу вершину Львівської області – 1405 метрів», - розповіла під час брифінгу начальник управління туризму та курортів облдержадміністрації Наталія Табака.
08 Серпня, 2018 р., 14:53
9 серпня о 16:00 у галереї Львівської національної академії мистецтв (вул. Кубійовича, 35б) відбудеться презентація творів китайського живопису «Зелена хвиля над Дніпром». Виставка триватиме лише один день та представить кращі здобутки сучасного китайського живопису із його багатовіковими традиціями та непересічними естетичними якостями.
08 Серпня, 2018 р., 14:21
Спалюючи суху траву, опале листя, сухі гілки та інше сміття, люди часто забувають, що за умов сухої та вітряної погоди вогонь швидко виходить з-під контролю і здатен наробити лиха. Наслідки таких пожеж зазвичай невтішні: спалені гектари трави, пошкоджені лісові насадження, знищені вогнем будівлі.
08 Серпня, 2018 р., 14:20
28 серпня у Львові стартує проект для молоді «Курс свідомих «Включайся!». Тренінговий курс відбувається за ініціативи департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації, патрульної поліції Львівської області та ГО «Курси першої домедичної допомоги САВ»  і є продовженням спільної роботи в сфері забезпечення особистої безпеки громадян та підвищення рівня свідомості молоді.
08 Серпня, 2018 р., 14:18
З нагоди відзначення 100-річчя ЗУНР та 100-річчя Української революції на Львівщині триває проект «Відновлені імена героїв». Метою проекту є вшанування пам’яті до сьогодні не відомих стрільців УГА, які загинули в боях за незалежність України протягом 1918-1919 років. Імена героїв (станом на сьогодні близько 600 осіб) віднайдені працівниками КП ЛОР «Доля» під час роботи в фондах Державного архіву Львівської області. Роботи з пошуку імен вояків УГА ведуться упродовж трьох останніх років. На сьогодні ця робота продовжується.
08 Серпня, 2018 р., 14:17
З 29 серпня 2018 року почнуть діяти норми закону №8296, серед яких – нарахування додаткових штрафів за наявності заборгованості зі сплати аліментів понад 1 рік. Відтак, запроваджено прогресивну шкалу збільшення суми виплати, залежно від строку заборгованості.
08 Серпня, 2018 р., 14:15
 7 серпня на Львівщині відбулась Всеукраїнська конференція «Забезпечення захисту прав та правового захисту осіб з інвалідністю – запорука їх ефективної інтеграції в суспільство». Мета заходу – аналіз забезпечення в Україні захисту прав осіб з інвалідністю відповідно до Конвенції ООН.
08 Серпня, 2018 р., 08:55
7 серпня  у Музеї визвольної боротьби проектом “День народження Героя Небесної Сотні” вшанували пам’ять Романа Точина, Романа Сеника та Богдана Сольчаника – майданівців, які загинули у боротьбі за Україну. Фотографії Героїв, патріотичні пісні, сльози на очах у присутніх – вечір пам’яті об’єднав рідних загиблих майданівців, їхніх друзів, учнів шкіл, у яких навчались герої, а також небайдужих львів’ян.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора