Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

06 Серпня, 2018 р., 14:32
Відповідно до постанови КМУ від 11 січня 2018 року № 22 «Про підвищення оплати праці педагогічних працівників» з 1 січня 2018 року підвищено посадові оклади педагогічним працівникам, оплата яких здійснюється за рахунок коштів освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам підвищуються на 10%. Підвищення оплати праці інших категорій педагогічних працівників у планах з 1 вересня 2018 року.
06 Серпня, 2018 р., 14:31
За даними Львівського регіонального центру з гідрометеорології вчора, 5 серпня у період з 15:50 год до 18:25 год на території Львівської області пройшла короткочасна гроза. Найбільше опадів випало у Кам'янка-Бузькому районі – 24 мм, що складає 32% до місячної норми. Гроза супроводжувалась поривами вітру максимальною швидкістю 18 м/с та випадінням граду.
06 Серпня, 2018 р., 10:56
У суботу, 4 серпня, на стадіоні Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України, що у Львові, відбувся матч Української ліги американського футболу між командами «Леви» (Львів) - «Патріоти» (Київ). Львівські «Леви» перемогли київську команду «Патріоти».
06 Серпня, 2018 р., 10:53
Сьогодні, 5 серпня, з метою вшанування пам'яті Маркіяна Шашкевича, у селі Підлисся Золочівського району відбувається літературно-мистецьке свято "Світло Маркіяна". Розпочався захід Архієрейською Божественною Літургією за участю Преосвященного Владики УГКЦ Володимира Груци. Також присутні долучились до панахиди на могилі учасникам національно-визвольних змагань за волю України, а також поклали квіти.
06 Серпня, 2018 р., 10:51
Команда ФК «Львів» зустрілась у поєдинку з полтавською «Ворсклою» на стадіоні «Арена Львів». Матч відбувся учора, 4 серпня, в межах III туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги сезону 2018/2019. На початку матчу нападник ФК «Львів» Бруно Дуарте да Сілва виборов право пробити пенальті. Проте забити гол у ворота полтавської «Ворскли», на жаль, не вдалось. А полтавчани навпаки відзначились у воротах львів`ян. 
06 Серпня, 2018 р., 10:47
Шановні воїни Повітряних Сил! Дорогі ветерани! Щиро вітаю вас із професійним святом — Днем Повітряних Сил Збройних Сил України. Завдяки вашій наполегливій самовідданій службі Повітряні Сили є потужним видом Збройних Сил України, який здатен якісно виконувати завдання щодо захисту повітряного простору держави.
06 Серпня, 2018 р., 10:46
Упродовж, 30 липня – 4 серпня, у болгарському місті Софія відбуваються міжнародні змагання зі стрільби з лука – Гран-Прі Європи. Зазначимо, що цьогоріч у змаганнях беруть участь 281 кращих спортсменів із 34 країн Європи. 3 серпня львів’янин Маркіян Івашко та представниця Херсонщини Анастасія Павлова вибороли у командних змаганнях серед змішаних пар бронзову нагороду.
06 Серпня, 2018 р., 10:45
Упродовж 2-7 серпня в місті Глазго (Велика Британія) триває чемпіонат Європи з велосипедного спорту на треку. Як повідомляють в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА, у другий день змагань представники Львівщини вибороли одразу дві медалі. Відтак, Роман Гладиш в гонці на 15 км «скретч» виборов «золото».
06 Серпня, 2018 р., 10:43
У п'ятницю, 3 серпня, притулок для дітей служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації відвідала заступник голови Львівської облдержадміністрації Оксана Стоколос - Ворончук. Зокрема, вона ознайомилася з умовами проживання та утримання неповнолітніх, поспілкувалась з вихованцями закладу. 
06 Серпня, 2018 р., 10:35
4 серпня у межах ХІІІ фестивалю української середньовічної культури «Ту Стань!» відбулось відкриття туристичного барометра Тустані. Участь в урочистому відкритті взяли голова Верховної Ради України Андрій Парубій, перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський. «Для мене сьогодні велика честь бути тут. Я хотів би подякувати Львівській ОДА та Львівській ОР за цю ініціативу, яка підтверджує, що Тустань стає культовим місцем не лише для Львівської області, але й всієї України. Дуже приємно, що цей дух відтворюється не лише гуртом ентузіастів, а сотні і тисячі людей сьогодні тут у середньовічних костюмах. Це не лише львів’яни, але й гості з інших країн. Вони приїхали, аби пізнати дух українського середньовіччя, дух українського лицарства. Я впевнений, що наш барометр стане візитною карткою до заповідника. Барометр став ще одним підтвердженням того, наскільки велика кількість туристів і просто українців, що хочуть насолодитися духом лицарства з кожним роком зростає і Тустань стає більш популярною і культовою», - наголосив Андрій Парубій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора