Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

02 Серпня, 2018 р., 12:39
Сьогодні, 2 серпня, на Личаківському кладовищі відбувся чин панахиди за загиблими Героями України. У заході взяли участь представники влади, сім’ї новітніх Героїв України їх пробратими та друзі. Після панахиди учасники заходу вшанували пам’ять загиблих покладанням квітів до могил Героїв.
02 Серпня, 2018 р., 12:38
Із 3 по 5 серпня у с. Новосілка (Пустомитівського р-ну) відбудеться 4-ий Форум молоді, що має назву «Слухаю серцем». У заході візьмуть участь 250 молодих люди віком 14-29 років, орієнтовна кількість 250 осіб, майже усі із осередків, якими опікуються монахи салезіяни: школи, парафії, молодіжні центри (ораторії). Впродовж цих трьох днів на усіх учасників чекатиме: життя в наметах, кухня просто неба, нові знайомства, цікаві дискусії, інтерактивні завдання, професійні доповідачі, концерт-вечірка, нічна ватра тощо.
02 Серпня, 2018 р., 12:36
ГО «Молодіжне Об’єднання «Молоді Лідери України» у межах конкурсу молодіжних проектів Обласної Програми «Молодь Львівщини 2016-2020» організовує Фестиваль активного дозвілля молоді «Active Weekend», що відбудеться 9 вересня у парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницього.
02 Серпня, 2018 р., 12:36
31 липня у Львові відбулася конференція «Alternative Energy Day», на якій презентували історії успіху проектів з енергоефективності та відновлювальної енергетики. Про це повідомили у департаменті паливно-енергетичного комплексу.
02 Серпня, 2018 р., 12:34
Лісогосподарські підприємства Львівського ОУЛМГ для потреб споживачів на ринок поставили понад 345,4 тис. м3 необроблених лісоматеріалів – 75% від загального обсягу використання заготовленої деревини. Про це повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.
02 Серпня, 2018 р., 12:33
Сьогодні, 2 серпня, вшанували полеглих у зоні АТО десантників. Урочисті заходи відбулися у 80-ій окремій десантно-штурмовій бригаді. «Сьогодні звертаюсь до вас зі словами подяки та шани від себе особисто та від імені голови Львівської ОДА Олега Синютки. На ваші плечі випала важлива місія. Ви тримаєте мирне небо тут, ви тримаєте оборону там, на Сході, щоб ми мали можливість разом розвивати нашу державу. Ви одні із перших зупинили ворога, що зазіхає на нашу самостійність, нашу землю та нашу націю. Ви першими зазнали втрат у цій війні. Але ми завжди пам’ятатимемо про ваших побратимів та про їхній подвиг, адже бути десантником – це велика честь, це незламність духу та принциповість українського партіота», - звернувся до військових перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замли нський.
02 Серпня, 2018 р., 09:52
1 серпня, поблизу села Ластівка Турківського району розпочався наметовий табір «Карпатський вишкіл», який триватиме до 7 серпня.
02 Серпня, 2018 р., 09:51
Департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА відзняв промоційний ролик, мета якого – популяризація національно-патріотичного виховання молоді.
02 Серпня, 2018 р., 09:50
З 3 по 9 листопада 2018 року відбудеться офіційний і діловий візит представників міністерств, відомств, місцевих органів влади та бізнесу України на виставку імпортерів в Китай China International Import Expo, яка відбудеться з 5 по 10 листопада цього року в м. Шанхай та до міста Пекін для участі в українсько-китайському бізнес форумі.
02 Серпня, 2018 р., 09:49
1 серпня, у Львівській ОДА підбили підсумки роботи розпорядників коштів у системі електронних закупівель «Prozorro». Відтак, як розповів директор департаменту економічної політики Львівської ОДА Роман Филипів, завдяки цій роботі вдалось зекономити майже 3 млрд гривень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора