Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Львів'янин Маркіян Івашко і новокаховчанка Анастасія Павлова встановили новий світовий рекорд

Дата: 06.08.2018 10:26
Кількість переглядів: 160

Фото без описуУ місті Софія, Болгарія, тривають престижні міжнародні змагання зі стрільби з лука – Гран-Прі Європи. Цьогоріч у змаганнях беруть участь 281 кращих спортсменів континенту (172 чоловіків та 109 жінок), які представляли команди 34 країн Європи.

За підсумками кваліфікаційних змагань, український дует у складі львів’янина Маркіяна Івашко, який з результатом 680 очок розташувався на другій позиції та Анастасія Павлова, яка очолила турнірну таблицю серед жінок, зуміли набрати рекордну суму балів – 1343 очки серед команд змішаних пар, встановивши новий світовий рекорд у цій новій олімпійській дисципліні, чим забезпечили собі найвищу стартову позицію.

Зауважимо, що чоловіча команда в складі трьох львів'ян - М.Івашко,Г.Іваницького, Ю.Гавелко - стала срібними призерами Гран-прі Європи зі стрільби з лука.

Попередній рекорд був встановлений два тижні тому: Ву-Сек Лі і Ху-Іх Чан з Кореї набрали 1 338 очок.

Зазначимо, що збірна команда України серед чоловіків у складі трьох львів’ян – Маркіяна Івашко, Георгія Іваницького, Юрія Гавелка, а також жіноча команда  в складі львів’янки Вероніки Марченко, Анастасії Павлової (Херсонська обл.) та Дарії Павліченко з Харкова – кваліфікувались на перших позиціях турнірної таблиці.

Боротьбу за нагороди в командних дисциплінах українські лучники розпочали 3 серпня 2018 року.

Ключові слова:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора