Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

10 Серпня, 2018 р., 14:36
Сьогодні, 10 серпня, у Львівській облдержадміністрації відбулась нарада щодо стану реалізації проектів будівництва сільських лікарських амбулаторій. «Хотіла би наголосити на тому, що це є ініціатива Президента України. Це є величезна відповідальність нашої області, яка отримала найбільший фінансовий ресурс для реалізації Проекту. У 2017 році – 302 мільйони гривень, а у 2018 – 75 мільйони гривень. Відтак, на рахунках Львівської області 377 мільйонів гривень», - зазначила директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак.
10 Серпня, 2018 р., 10:42
На Львівщині тривають ремонтні роботи автомобільних доріг загального користування місцевого значення. "Зокрема, ремонтні роботи тривають і у Дрогобицькому районі Львівської області", - зазначив в.о. диретора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку Львівської обласної державної адміністрації Роман Кокотайло.
10 Серпня, 2018 р., 10:41
Неконтрольоване розповсюдження в природному середовищі видів-вселенців створюють глобальну загрозу біорізноманіттю. Саме ці види флори і фауни в силу різних причин, переважно спричинених господарською та іншою діяльністю людини, які опинилися у нових умовах, можуть спричинити масштабний негативний вплив на місцеві види та екосистем. Окремі з них несуть пряму загрозу якості життя та здоров’ю людини.
10 Серпня, 2018 р., 10:38
 9 серпня  у Львівському будинку вчених відбулася зустріч, під час якої історики та громадські діячі обмінялись думками щодо ролі українського війська у формуванні державності. Зустріч відбулась у межах серії дискусій на тему «27 років незалежності України: об’єднані, щоб перемогти». Завідувач музею Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного, кандидат історичних наук, полковник у відставці Михайло Слободянюк акцентував увагу присутніх на неоціненому вкладі Збройних Сил в утвердженні незалежності України.
10 Серпня, 2018 р., 10:37
9 серпня  у Львівському обласному молодіжному центрі  відбулась зустріч молоді з кіборгами та учасниками АТО. Зазначимо, що спілкування тривало у  форматі інтерв’ю. Відтак, усі охочі змогли поставити спікерам ті запитання, які їх найбільше турбували. "Держава, яка сьогодні твориться на наших очах, складається з активних людей. Це молодь, громадські та молодіжні організації, які не є байдужими. Адже коли ти робиш свою справу щиро, без вигоди, але для того, щоб змінити щось навколо себе, змінити життя у нашій державі на краще, то це приносить результат", - зазначив кіборг Тарас Личко.
10 Серпня, 2018 р., 10:36
З метою відзначення кращих суб’єктів підприємницької діяльності, які здійснили вагомий внесок у підтримку та розвиток підприємництва Львівської області оголошується конкурс на визначення переможців в номінаціях: "Краще мале підприємство Львівщини", "Краща жінка - підприємець Львівщини" та "Кращий молодий підприємець Львівщини". Переможців у кожній із номінацій нагородять під час урочистого заходу "День підприємця – 2018".
10 Серпня, 2018 р., 10:35
11-12 серпня в с. Ганачівка Перемишлянського району відбудеться Фестиваль «Медова Забава», який запрошує поласувати корисними смаколиками, придбати продукцію бджільництва, дізнатись про користь медових продуктів.
10 Серпня, 2018 р., 10:34
Президент Петро Порошенко взяв участь у відкритті виробничої лінії з виготовлення артилерійських снарядів великих калібрів ДАХК «Артем» Державного концерну «Укроборонпром». «Впевнений в тому, що на сьогоднішній день це потужний внесок у нашу перемогу, яка точно буде. Бо ми – українці, ми боронимо власну землю, ми боронимо власну державу, ми боронимо безпеку нашого народу», - звернувся Глава держави до робітників підприємства та учасників церемонії відкриття нової виробничої дільниці із виготовлення боєприпасів.
10 Серпня, 2018 р., 10:32
На продовження робіт з реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру (ІІ пускового комплексу) Урядовою постановою у 2018 році із загального фонду державного бюджету обласному бюджету передбачена субвенція на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій в сумі 30 млн грн. На сьогодні з цього фінансового ресурсу  область отримала 10,1 млн гривень.
10 Серпня, 2018 р., 10:31
Президент Петро Порошенко заявляє, що Україні вдалося налагодити виробництво боєприпасів і нині підприємства «Укроборонпрому» готові до серійного випуску тих видів, які донедавна були дефіцитними. «Я вітаю з тим, що ми не просто провели випробування, не просто випробування продемонстрували високу якість роботи цих колективів, які сьогодні беруть участь у нашому святі.  Але ми сьогодні готові вже, щоб найближчим часом поставити виробництво найдефіцитніших боєприпасів на серійний потік», - сказав Глава держави на відкритті виробничої лінії з виготовлення артилерійських снарядів великих калібрів на ДАХК «Артем».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора