Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

07 Вересня, 2018 р., 16:50
Сьогодні, 7 вересня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Ірландії в Чеській Республіці та в Україні (за сумісництвом) Чарльзом Шігеном. Під час зустрічі очільник області подякував уряду та народові Ірландії за підтримку України у її європейському виборі та висловив сподівання на швидке відкриття Посольства Ірландії в Україні.
07 Вересня, 2018 р., 11:16
Сьогодні, 7 вересня, голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із учасниками ГО «Спілка виноградарів та виноробів Львівщини» задля узгодження спільної роботи в напрямі розвитку галузі. Під час зустрічі порушили нагальні питання сфери виноградарства, зокрема, щодо сертифікації саджанців, пільгові кредити для купівлі техніки, а також участі у земельних аукціонах.
07 Вересня, 2018 р., 11:15
6 вересня відбулось відкриття 101-го театрального сезону Національного академічного українського драматичного театру ім. Марії Заньковецької. Відтак, на глядачам представили виставу Івана Рябокляча «Марія Заньковецька». Режисер-постановник - народний артист України, лауреат Національної премії України імені Тараса  Федір Стригун. Переглянув виставу й голова Львівської облдержастраціїї Олег Синютка.
07 Вересня, 2018 р., 09:13
Під головуванням Президента Петра Порошенка Рада національної безпеки і оборони розглядає питання військового бюджету. Глава держави зауважив, що в минулому році було виконано вимогу Воєнної стратегії і Закону про національну безпеку щодо видатків на сектор оборони і безпеки на рівні не менше 5% ВВП. «По факту цього року вони будуть складати 5,36% ВВП… Сподіваюсь, що рівень фінансування цього року буде у відсотках не менше, ніж рівень фінансування у минулому році», - наголосив Президент. Він додав, що не лише закон, але воєнна і геополітична обстановка вимагають від Президента, Уряду, Верховної Ради, ЗСУ й інших силових структур забезпечення цієї планки.
07 Вересня, 2018 р., 09:09
Під час засідання Ради національної безпеки і оборони України Президент повідомив, що найближчим часом, а саме до 30 вересня цього року, Російську Федерацію буде поінформовано нотою Міністерства закордонних справ України про припинення дії Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією від 1997 року.
07 Вересня, 2018 р., 09:05
Президент Петро Порошенко прийняв Міністра закордонних справ Норвегії Іне Еріксен Сьорейде, яка перебуває в Україні з робочим візитом. Глава держави та Міністр закордонних справ Норвегії привітали започаткування великого міжнародного інвестиційного проекту із спорудження комплексу вітрових електростанцій у Херсонській області за провідної ролі норвезької компанії NBT.
07 Вересня, 2018 р., 09:03
6 вересня  голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із представниками мистецьких шкіл Львівщини, аби узгодити питання подальшої діяльності закладів. У межах зустрічі порушили питання рівня охоплення мистецькою освітою дітей шкільного віку, презентували роботу департаменту культури в напрямі розвитку мистецької освіти, а також узгодили нагальні питання, зокрема, довезення дітей на навчання та атестацію педпрацівників.
07 Вересня, 2018 р., 09:02
У межах Комплексної програми надання медичної допомоги мешканцям області, серед основних завдань та заходів є покращення медичної допомоги хворим з онкологічними захворюваннями.
07 Вересня, 2018 р., 09:01
Львівщина отримала майже 9 млн грн на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти „Нова українська школа”. Останній транш субвенції очікуємо в жовтні.
06 Вересня, 2018 р., 17:38
Директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Руслан Гречаник взяв участь у обстеженні науково-виробничого стаціонару «Моршинський», що знаходиться в межах ДП «Стрийське лісове господарство».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора