Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

10 Вересня, 2018 р., 11:40
У Львівській обласній державній адміністрації відбулась зустріч очільника Львівщини Олега Синютки з українським істориком та громадським діячем у Республіці Польща, співзасновником і головою Українського товариства в Любліні Григорієм Купріяновичем.
10 Вересня, 2018 р., 11:38
З нагоди 100-річчя утворення ЗУНР на Львівщині відкриють 30 інформаційних таблиць у населених пунктах, де було проголошено українську владу на Львівщині  у листопаді 1918 року.
10 Вересня, 2018 р., 11:29
9 вересня, на стадіоні «Арена Львів» відбувся футбольний матч Ліги націй між збірними України і Словаччини.
10 Вересня, 2018 р., 11:27
9 вересня,у Перемишлі в кафедральному соборі Святого Іоанна Хрестителя Перемишльсько-Варшавської архиєпархії відбулась Архиєрейська Божественна Літургія, яку відслужили більш сорока єпископів Української Греко-Католицької Церкви.
10 Вересня, 2018 р., 11:26
9 вересня, на стадіоні «Арена Львів» футбольний матч між збірними України і Словаччини відбувається за порожніх трибун у зв'язку з рішенням UEFA.
10 Вересня, 2018 р., 11:16
9 вересня на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку вшанували пам'ять примусово виселених українців із території Закерзоння. Обєднаний хор суспільно-культурних товариств «Надсяння», «Холмщина» та Львівської обласної організації Всеукраїнського товариства «Лемківщина» виконали Державний Гімн України, а представники духівництва провели чин молитви.
10 Вересня, 2018 р., 11:15
8 вересня  на площі біля пам`ятника Івану Франку відбулось обласне спортивне свято до Дня фізичної культури і спорту. У заході взяли участь майже 400 осіб – представників 37 федерацій з видів спорту, в тому числі відомі спортсмени, чемпіони та призери Олімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи, заслужені тренери України, фахівці галузі фізичної культури та спорту. «Те, що ми маємо можливість сьогодні на Львівщині святкувати День фізичної культури треба дякувати українському війську, що за тисячу кілометрів звідси оберігає наш спокій. Ми вдячні тим, хто зараз на фронті готовий захистити Україну та українців. Завжди пам’ятаймо, що  уся та праця, яку вкладаєте у свій вид спорту зміцнює нашу державу», - звернувся до усіх присутніх голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.
10 Вересня, 2018 р., 11:13
Крім найнеобхідніших видатків на утримання бюджетних установ обласного підпорядкування, профінансовані інші потреби Львівщини. Зокрема, на вивезення твердих побутових відходів з м. Львова – 6,9 млн грн,  ремонт та утримання автомобільних доріг - 26,3 млн грн; виконання обласних програм: капітального будівництва – 15,3 млн грн, охорони навколишнього природного середовища – 3,5 млн грн, реконструкцію і будівництво мережі освітлення населених пунктів – 0,8 млн грн, компенсації пільгового проїзду в пасажирському автотранспорті – 0,7 млн грн, допомоги хворим з онкологічними захворюваннями – 2,0 млн грн, підготовку робітничих кадрів профейно-технічними закладами – 2,5 млн гривень.
10 Вересня, 2018 р., 11:09
16 вересня у Львові, у Центрі митрополита Андрея Шептицького (УКУ) відбудеться третій всеукраїнський фестиваль “Вітер На-Дії”.  Організатором Фестивалю є Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ разом з Українським католицьким університетом за підтримки Львівської облдержадміністрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора