Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

04 Вересня, 2018 р., 09:20
За кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на території Задільської сільської ради Сколівського району Львівської області виконано природоохоронний захід, який спрямований на відновлення сприятливого гідрологічного режиму та екологічного стану русла річки Магура для захисту від підтоплення житлових будинків та присадибних ділянок на території Задільської сільської ради.
04 Вересня, 2018 р., 09:19
3 вересня  головне управління Пенсійного фонду України у Львівській  області розпочало фінансування пенсійних виплат за поточний  місяць. За перший день фінансування  на  виплату пенсій  спрямовано  64,8 млн  грн, що становить 4% місячної потреби. Виплата пенсій через поштові відділення та установи банків здійснюватиметься з 4 по 25 вересня.
04 Вересня, 2018 р., 09:17
На супроводі Сектору з просування експорту Львівської ОДА вже налічується 48 підприємств-експортерів. Відтак, 45 підприємств мають намір вийти на нові ринки збуту, ще 3 звернулося з проблемними питаннями щодо їх вирішення. Проблеми полягали у виясненні необхідності проходження фітоконтролю на митниці, питання щодо сертифікації продукції та отримання дозвільних документів. Спільно із залученням відповідних структур та технічних консультантів було надано допомогу експортерам та вирішено питання.
03 Вересня, 2018 р., 17:47
Департамент архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на зайняття вакантної посади категорії «Б» начальник управління розвитку територій та інвестиційних програм департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної державної адміністрації.
03 Вересня, 2018 р., 17:01
3 вересня, із початком нового навчального року запрацювала оновлена школа у с. Оброшин Пустомитівського району. Реконструкцію навчального закладу завершили, як і планували, до вересня.
03 Вересня, 2018 р., 14:30
3 вересня, одночасно зі стартом нового навчального року в селі Лосинець на Турківщині відбулося урочисте відкриття новозбудованої Лосиненської ЗОШ І-ІІ ст.
03 Вересня, 2018 р., 14:28
На позачерговій звітно-виборчій конференції Федерації баскетболу Львівщини обрали нового керівника. Зокрема, новим президентом Федерації баскетболу Львівщини став Роман Іванців, який до цього часу перебував на посаді почесного президента.
03 Вересня, 2018 р., 12:10
Cерпневий план мобілізації до державного бюджету митних платежів Львівська митниця виконала на 111 відсотків.
03 Вересня, 2018 р., 10:21
З перших хвилин розпочалась запекла боротьба між командами ФК «Львів» та «Олександрією» у матчі 7-го туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги сезону 2018/2019. Перший тайм завершився рахунком 2:0 на користь Футбольного клубу «Львів». Зокрема, гравець команди ФК «Львів» Бруно забив на 8 хвилині перший гол у ворота «Олександрії».
03 Вересня, 2018 р., 10:20
Сьогодні, 3 вересня, на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулося відкриття найбільших в Україні спільних сухопутних навчань підрозділів Збройних Сил України та армійських підрозділів іноземних держав. До навчань залучатимуть бронетехніку та проводитимуть навчальні стрільби зі стрілецької зброї, а також здійснюватимуть польоти вертольотів армійської авіації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора