Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

01 Жовтня, 2018 р., 10:02
28 вересня, у Головному територіальному управлінні юстиції у Львівській області відбувся круглий стіл на тему: "Укладаємо договори оренди землі правильно»
01 Жовтня, 2018 р., 09:55
26 вересня розпочався візит делегації із Львівщини на чолі з першим заступником голови Львівської обласної державної адміністрації Ростиславом Замлинським до Італійської республіки. 
28 Вересня, 2018 р., 17:00
Сьогодні, 28 вересня, голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся з експортерами Львівщини, аби порушити питання та обмінятися думками з приводу підтримки та стимулювання експорту підприємств області. У межах зустрічі, на якій були присутні керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та керівники державних установ, розглянули питання просування експортного потенціалу Львівської області та діяльність Сектору з просування експорту.
28 Вересня, 2018 р., 16:59
Упродовж 3-6 жовтня у Львові відбудеться традиційна подія міста - Всеукраїнський суспільний форум «ХІ Екуменічний соціальний тиждень». Серед запланованих заходів - відкрита дискусія «Молодь. Віра. Покликання», під час якої обговорять найболючіші питання, які турбують сучасну молодь: яке моє покликання у навчанні, праці, суспільстві? Чи я є свідомим християнином, громадянином, фахівцем? Як розпізнати своє покликання?
28 Вересня, 2018 р., 16:58
Сьогодні, 28 вересня, за ініціативи Міністерства соціальної політики України  у парку “На Валах” відбулась Всеукраїнська акція-флешмоб до Дня усиновлення. Відтак, у межах заходу дітки, тримаючи у руках кульки, сформували велике серце. Опісля малеча випустила кульки у небо.
28 Вересня, 2018 р., 16:57
У суботу, 29 вересня, стартує безстрокова екологічна акція «Посади дерево перемоги» #treeofvictorychallenge. Ініціатор акції - департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації.
28 Вересня, 2018 р., 16:56
Сьогодні, 28 вересня, з нагоди відзначення Міжнародного дня глухих у парку «На валах» стартувала реалізація проекту «Пленер для нечуючих художників».  Участь у відкритті взяла заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Оксана Стоколос-Ворончук. 
28 Вересня, 2018 р., 16:55
Сьогодні, 28 вересня, відбулися урочистості з нагоди 152-ї річниці від дня народження голови Центральної Ради Української Народної Республіки Михайла Грушевського.
28 Вересня, 2018 р., 16:54
Сьогодні, 28 вересня, на Львівщині стартувала найбільша тех-конференція України — IT Arena. Захід зібрав на стадіоні Арена Львів кілька тисяч ІТ експертів, програмістів, керівників ІТ компаній, засновників стартапів зі всього світу та всіх, хто цікавиться новітніми технологіями.
28 Вересня, 2018 р., 16:53
З початку року Головне управління Держпраці у Львівській області за використання незадекларованої праці винесено 47 постанов про застосування фінансових санкцій на загальну суму понад 16 млн 737 тис грн. Зазначимо, що 5 вересня Урядом затверджені заходи, спрямовані на детінізацію ринку праці. Зокрема, Розпорядженням передбачається проведення Державною службою України з питань праці, Державною фіскальною службою України, Пенсійним фондом України, Національною поліцією України, іншими центральними органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування спільних комплексних заходів, спрямованих на детінізацію ринку праці та вдосконалення контролю за оформленням трудових відносин із найманими працівниками.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора