Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

27 Вересня, 2018 р., 17:32
За сприяння департаменту інформаційної та внутрішньої політики Львівської обласної державної адміністрації делегація національно-культурного товариства «Холмщина» здійснила поїздку в м.Холм (Республіка Польща). Зокрема,  українська делегація відвідала с. Верховини, де біля пам’ятного знаку було покладено квіти, запалено лампадки та проведено коротку молитву за душі невинно вбитих. Саме тут  6 червня 1945 року було жорстоко замордовано 194 українців з яких - 45 дорослих чоловіків і 149 дітей та жінок.
27 Вересня, 2018 р., 17:30
Сьогодні, 27 вересня - Міжнародний день туризму. Це свято започаткували члени Всесвітньої туристичної організації у 1979 році з метою пропаганди туризму серед мешканців всіх держав.  Львівська область багата на різні туристичні принади. Кожен з охочих може їх відвідати, зокрема, в області функціонують регіональні ландшафтні парки – «Надсянський», «Равське Розточчя» та «Верхньодністровські Бескиди», які запрошують всіх любителів мандрів відвідати їх мальовничі простори.
27 Вересня, 2018 р., 17:29
Сьогодні, 27 вересня, у Історико-краєзнавчому музеї м. Винники стартував І Міжнародний симпозіум художнього текстилю «КИЛИМ». Захід відбувається в межах проекту «Від неоліту до сьогодення». Привітала присутніх заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук.
27 Вересня, 2018 р., 17:28
Сьогодні, 27 вересня, презентували сайт Lviv Region Industry Hub. Веб-портал дасть можливість ще більше в інформативному плані зблизити промислові підприємства в їхній взаємодії між собою і дасть можливість усім подивитися на ті основні інновації, що є в промисловості Львівщини.
27 Вересня, 2018 р., 17:27
У суботу, 29 вересня, стартує Другий східноєвропейський фестиваль-зустріч можливостей людей поважного віку  «Золоті роки 2018». В межах фестивалю запланували презентацію програм, проектів, успішних практик партнерських організацій та концерт творчих колективів Білорусі, Польщі, Литви, Словаччини та творчих колективів з України.
27 Вересня, 2018 р., 17:26
Завтра, 28 вересня, за ініціативи Міністерства соціальної політики України відбудеться Всеукраїнська акція-флешмоб. Акція, спрямована на привернення уваги до дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, подолання стереотипів та інформування громадян, про маленьких українців різного віку, їх братиків та сестричок, які виховуються в інтернатних закладах і очікують на усиновлення.
27 Вересня, 2018 р., 17:25
Під час виступу на загальних дебатах 73-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН Президент Петро Порошенко наголосив на важливості реформування Ради Безпеки Організації, що стане важливим внеском у триваючі в ООН широкомасштабні зміни. Глава держави зазначив, що у цьому контексті «ми підтримуємо започаткування міжурядових переговорів з метою узгодження тексту відповідного документа та готові конструктивно долучитися до цього процесу».
27 Вересня, 2018 р., 17:24
7 вересня в місті Львові на Всеукраїнському форумі молодіжної столиці України 2018 року офіційно оголосили старт подачі заявок на національний конкурс «Молодіжна столиця України – 2019», який запроваджений в Україні Міністерством молоді та спорту, Українським інститутом міжнародної політики та Національною молодіжною радою України на щорічній основі.
27 Вересня, 2018 р., 17:23
«Україна, як ніхто інший, знає ціну цій трагедії. У листопаді цього року ми вшановуватимемо 85-ті роковини одного з найбільш страшних злочинів 20-го століття – Голодомору або масової смерті від голоду, штучно організованого в Україні сталінським режимом. Він забрав життя багатьох мільйонів українців», - сказав Президент Петро Порошенко під час виступу на загальних дебатах 73-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН.
27 Вересня, 2018 р., 17:21
З першого дня незаконної окупації Автономної Республіки Крим Російською Федерацією кримські татари та етнічні українці піддаються репресіям та дискримінації, наголошує Президент Петро Порошенко. «Зафіксовано безліч випадків убивств, катувань, переслідувань та арештів за сфабрикованими звинуваченнями. Список заручників та жертв російського окупаційного режиму в Криму зростає майже щодня. Здається, що бути українцем чи кримським татарином у сьогоднішніх реаліях окупованого півострова є кримінальним злочином», - сказав Глава держави під час виступу на 73-й сесії Генасамблеї ООН.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора